Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, marți, 22 noiembrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Începe Sezonul Săgetătorului. 

Începe Sezonul Săgetătorului. După Venus și Mercur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică și astrologică care va începe pe 21 decembrie, odată cu Solstițiul de iarnă și intrarea Soarelui în Capricorn. Când vine vorba de sezonul Săgetătorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc! Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Vom învăța să vedem viața ca pe o aventură. 

Berbec

Îți mai revine energia. Mai scapi de dramă. Vei fi mult mai încrezător în forțele proprii și vei reuși să îi motivezi și pe alții. 

Taur

Vei deveni mai preocupat de siguranța financiară. Și nu doar de a ta, dar și de a celor mai apropiați. Ai nevoie de un plan. 

Gemeni

Soarele va trece în casa parteneriatelor. Deci începe o perioadă foarte bună să cauți compania și ajutorul altora. 

Rac

Calendarul tău va fi destul de plin. Și chiar îți găsești multe activități și pe placul tău, nu doar cele referitoare la muncă. 

Leu

Vei avea succes doar dacă vei avea încredere în tine și nu te vei victimiza. De altfel, începe o perioadă foarte creativă. 

Fecioară

Soarele va tranzita sectorul familiei. Vor apărea numeroase evenimente aici. De asemenea, vei dori să faci schimbări în casă. 

Balanță

Soarele va tranzita casa comunicării și a drumurilor. Nu vei avea timp nici să respiri. Dar chiar îți face plăcere. 

Scorpion

Soarele va tranzita casa banilor. Deci vor apărea bani, dar și vor dispărea. Astrele vor să îți cumperi și ceva pe placul tău. 

Săgetător

Soarele te vizitează pentru o lună. Timp berechet pentru a-ți recăpăta energia, pofta de viață și curajul în zona profesională. 

Capricorn

Vei deveni mai retras. Și nu neapărat din cauza unor anumite evenimente neplăcute, ci pentru că vrei să îți reîncarci bateriile. 

Vărsător

Soarele va tranzita casa prieteniilor. S-ar putea să iei decizii care nu sunt neapărat pe placul unor apropiați. 

Pești

Soarele se mută în sectorul carierei. Vei beneficia de vizibilitate, atât pentru cele bune, dar și pentru cele mai neplăcute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel