Horoscop, marți, 21 ianuarie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
Horoscop. Nativii  din Pești le este  dor de o persoană pe care nu au mai vazut-o de foarte mult timp.

Berbec

Planurile tale au nevoie de o bază financiară serioasă. Nu e grăbi cu deciziile radicale până când nu îți faci ordine în buget.

Taur

Ești dornic de libertate mai mult ca niciodată. Însă nu știi cum să gestionezi această nevoie la locul de muncă unde ai destule responsabilități.

Gemeni

Principiile și valorile personale trebuie reformate. Renunțarea la cele care nu ți-au adus nimic bun în ultimii ani te va salva și îți va îmbunătăți viața.

Rac

Prietenii îți fac numeroase propuneri pentru care vei cheltui din bugetul la care participă și partenerul. Fii mai răbdător și pragmatic!

Leu

Persoana iubită nu este deloc de acord cu orele tale suplimentare. Vrea să petreci mai mult timp cu ea, nu muncind pentru alții.

Fecioară

Colegii îți creează o stare de panică pe durata întregii zile. Nu vei reuși să te liniștești, deci vei ajunge seara acasă rupt de epuizare.

Balanță

Hobby-urile și pasiunile tale consumă prea mulți bani, dar nici nu vrei să renunți la ele. Partenerul va avea un cuvânt de spus.

Scorpion

Te-ai săturat de problemele rudelor sau ale părinților. Ai vrea să fii indiferent, dar nu îți iese. Îți vor cere să te implici în mod direct.

Săgetător

Ești tare plictisit și vrei noi aventuri. Din păcate, ai foarte mult de muncă, iar colegii nu te susțin. Fii atent la gesturile mai agresive!

Capricorn

Îți pui destule întrebări existențiale și ești mult mai atent la evenimentele apropiaților. Devii un observator profund al vieții cotidiene.

Vărsător

Vor fi diverse clipe în care să zici că îți iei jucăriile și că pleci. Dar ești o persoană matură și nu îți permiți asta. Fii mai înțelept!

Pești

Ți-e dor de o persoană pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp. Comunici cu toată lumea și te pierzi ușor în detalii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel