Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, marți, 20 decembrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Jupiter intră în Berbec. 

Jupiter se întoarce în semnul Berbecului, unde va sta până pe 16 mai. Înainte de toate, vreau să îți reamintești perioada 11 mai - 28 octombrie, anul curent. Tot ce s-a întâmplat atunci va fi reluat. Jupiter în Berbec vrea noi începuturi, chiar dacă asta înseamnă să pierzi sau să renunți la ceva. Furia va sta în spatele multor acțiuni, curajul nu ne va lipsi. Și în niciun caz, nu vom mai fi la fel de co/dependenți ca atunci când Jupiter a parcurs semnul Peștilor. Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Berbec

Vei primi o nouă doză de energie și încredere. Va depinde doar de tine cum le vei folosi. Jupiter îți va oferi și mai mult curaj. 

Taur

Jupiter te va forța să faci curățenie, și la propriu și la figurat. Chiar ai nevoie să scapi de tot ce este nefolositor în viața ta. 

Gemeni

Îți dai seama că planurile tale pentru viitorul apropiat depind și de alte persoane. Din fericire, vei avea sprijin din plin. 

Rac

Ne apropiem de o Lună Nouă, deci vei simți nevoia de prospețime. Pentru unii dintre voi, Jupiter va aduce curaj în zona profesională. 

Leu

Parcă începi să vezi luminița de la capătul tunelului. Schimbarea lui Jupiter îți aduce mai multă încredere în propriile forțe. 

Fecioară

Trebuie să te gândești mai mult la resursele tale. La cât de mult depinzi tu de alții sau ei de tine. Începe o perioadă bună pentru investiții. 

Balanță

Jupiter va tranzita zona relațională. Deci se pot îmbunătăți lucrurile. Dar atenție! Dacă vrei un progres, trebuie să depui efort. 

Scorpion

Hărnicia te va caracteriza în perioada următoare. Și chiar vei munci cu drag și cu spor. Îți vei găsi și o activitate cu sens. 

Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău, iar schimbarea lui îți va prii cu siguranță. Vei fi mai atent la nevoile tale și mai dornic de a iubi. 

Capricorn

Jupiter te va ajuta să îți găsești locul, și la propriu și la figurat. Relația cu familia se poate îmbunătăți în viitorul apropiat. 

Vărsător

Oboseala cronică nu te lasă deloc să îți dai seama că lucrurile s-au mai îmbunătățit. Ai nevoie de mult somn și de odihnă. 

Pești

Jupiter te va face generos din cale afară. Important este totuși să nu cheltuiești sume mari pe lucruri inutile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel