Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, marți, 18 aprlie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de un trigon Saturn-Nodul Sud. 

Soarele petrece ultimele zile în semnul Berbecului. Să nu uităm că este și vecin de semn cu Jupiter și Chiron. Este un moment bun pentru a ne gândi dacă am încercat ceva nou în ultima lună. Dacă nu, putem folosi zilele următoare. După 21 aprilie, va fi mai greu deoarece Mercur va retrograda și ne va obliga să actualizăm trecutul. 

Berbec

Este foarte important ca oamenii să înțeleagă ce vrei tu să transmiți. Deci nu te lăsa până nu obții asta!

Taur

Nivelul de oboseală își spune cuvântul. Pe toate planurile: fizic, mental și emoțional. Deci va trebui să reduci viteza. 

Gemeni

Cum faci un pas către viitor, cum ești întors din drum. Vei crede că ești ghinionist, dar adevărul este că nu ai rezolvat niște probleme. 

Rac

Ai aspecte foarte importante pe plan profesional. Marte îți mai dă și el un ghiont. Deci fii mai încrezător!

Leu

Sunt zile în care poți învăța multe. Dar pentru asta trebuie să apelezi la modestie. Să accepți că nu le știi tu pe toate. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție actelor care îți trec prin față. Sau mesajelor pe care le scrii pentru alții. 

Balanță

Venus se rupe de careul cu Saturn. Respiri ușurat și devii mai flexibil. Astrele îți recomandă să încerci să te pui în pantofii celorlalți. 

Scorpion

La serviciu, pot apărea situații ciudate. Dacă nu vei acorda atenție, s-ar putea să faci unele greșeli de nivelul unui începător. Și poate nu e cazul. 

Săgetător

Parcă nu mai vezi doar jumătatea plină într-o situație. Și tot răul spre bine. Astfel, vei lua decizii mult mai potrivite. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să pregătești un buget de criză. De ce și pentru ce? Viitoarea retrogradare a lui Mercur te va pregăti. 

Vărsător

Nu lăsa nicio problemă să se acutizeze. Încearcă să te ocupi de pe acum de reparații. Deci ziua se lasă și cu cheltuieli. 

Pești

Te agiți prea mult și nu rezolvi nimic! A, ba da, vei face ravagii în bugetul săptămânii. Ocupă-te de cumpărăturile prioritare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel