Horoscop, marți, 17 septembrie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Marte face un careu cu axa Nodurilor Lunare. 

Marte din Rac face un careu cu axa Nodurilor Lunare Berbec-Balanță. Vom simți un impuls puternic de a reacționa la vechi răni sau conflicte nerezolvate. Din păcate, într-un mod dezechilibrat/exagerat. Aceasta este o oportunitate de a învăța din trecut și de a lăsa în urmă ceea ce nu ne servește. Vă reamintim că, mâine, vom avea o Eclipsă de Lună. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Neptun, este posibil să trecem prin multe momente de confuzie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este activat de un careu cu axa Nodurilor Lunare. Astăzi poți fi ori foarte tăcut, ori foarte impulsiv. Depinde doar de tine!

Taur/Ascendent în Taur

S-ar putea să vorbești fără să gândești, iar oamenii din jur să înceapă să te evite. Dorul tău de ducă este fantastic. O plimbare te va ajuta enorm. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vrei, nu vrei, trebuie să scoți mai mulți bani din buzunar. Cheltuielile apărute astăzi îți pot da peste cap mai multe socoteli. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte este foarte puternic astăzi. Și cum te vizitează, ai putea profita de energia lui. Cum? Prin a fi mai curajos atunci când ceri ceva, la serviciu sau familiei. 

Leu/Ascendent în Leu

Este una dintre acele zile în care nu ai controlul absolut. Trebuie să lași lucrurile să se întâmple de la sine și să nu forțezi absolut nimic. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Unii prieteni îți complică viața, dar alții te ajută să rezolvi unele probleme. Deci lasă orgoliul și fii mai deschis atunci când te afli în dificultate. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Relația cu șefii sau colegii poate fi mai tensionată. Fără să îți dai seama, ceva din comportamentul tău îi face pe aceștia să fie mai ofensivi. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrele îți recomandă să eviți tot ce îți provoacă disconfort. Mai ales discuțiile cu oamenii încăpățânați. Dacă nu, ziua nu va fi deloc pe placul tău. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Încearcă să nu expui foarte mult viața ta personală. Și dacă se poate, nici să fii curios în ceea ce privește viețile altora. Indiscreția te poate costa enorm. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Marte destul de activ în casa a șaptea, cu greu vei ajunge la un uimitor comun cu partenerul. Negocierea cu el va fi neașteptat de dură. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Discuțiile cu colegii îți dau adevărate bătăi de cap. Poți alege să nu ripostezi astăzi, însă frustrările nu îți vor da pace deloc. Evită stresul!

Pești/Ascendent în Pești

Nu lăsa ziua aceasta să treacă degeaba! Adică fără să te ocupi și de activitățile care îți plac. Chiar ai nevoie de ceva care să te ajute să te detensionezi. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel