Data publicării:

Horoscop, marți, 13 decembrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Careul Soare-Neptun. 

Pe 13 decembrie avem un careu între Soarele din Săgetător și Neptun din Pești. Un aspect uimitor pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. De ce? Există riscul dezamăgirii, înșelăciunii și a pierderii controlului. Careul arată o tensiune între noi, deci este posibil să întâlnim acele situații care să proiecteze confuzia interioară. Am face bine să nu credem în oricine imediat. Recomandabil ar fi și să avem un program cat mai simplu și bătut în cuie. Că altfel, vom procrastina cu grație. 

Berbec

Dezbaterile despre cine are dreptate nu ar trebui să fie susținute deloc. Careul Soare-Neptun poate aduce multă confuzie. 

Taur

Ar trebui să nu te lași influențat de nimeni când vrei să faci o cheltuială serioasă. Poate este cazul să mai amâni. 

Gemeni

Partenerul este confuz și te contaminezi și tu. Recomandabil este să te ocupi de chestiunile cu adevărat importante astăzi. 

Rac

Programul zilei s-ar putea să fie dat peste cap. Îți va fi destul de greu să gestionezi stresul, așa că asigură-te că ai timp pentru odihnă. 

Leu

S-ar putea ca unele cerințe să fie exagerate. Oamenii îți atrag atenția, dar pe moment refuzi să accepți și varianta lor. 

Fecioară

Interacțiunile cu membrii familiei îți vor aduce multe stări neplăcute. Va trebui să treci peste și să îți vezi de rutina zilnică. 

Balanță

Una zici și alta faci. Problema este că vei căuta oameni la fel astăzi. Și de aici vor porni tot felul de întămplări încurcate. 

Scorpion

Modul tău de a cheltui este unul dezechilibrat. Când prea mult pe nimic, când mai deloc pe ceea ce trebuie. 

Săgetător

Careul Soare-Neptun te va afecta direct. Adică, vei simți permanent că îți fuge pământul de sub picioare. Epuizarea te va pândi. 

Capricorn

Încearcă să nu crezi în totalitate ce ai visat sau ce ai auzit de la unele persoane, mai ales dacă nu ai dovezi clare. 

Vărsător

Prietenii îți vor da planurile peste cap. Te vei adapta cu siguraranță, dar cu riscul și unor pierderi financiare. 

Pești

Recomandabil ar fi să nu te încrezi în superiorii tăi în totalitate. Ci să te asiguri că ai dovezi cu ceea ce zic și cer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel