Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, marți, 11 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Venus intră în Gemeni. 

Venus intră în semnul Gemenilor, unde va sta până pe 7 mai. Libertatea și varietatea vor fi pe primul loc, iar relațiile pot fi dificile, deoarece vom avea nevoie de diversitate. Ne vom plictisi repede. Curiozitatea va fi cea care ne va ajuta în cucerirea unei persoane. Emoțiile vor fi supuse de către partea cerebrală. Vom fi stimulați și atrași de mintea celor din jur. De asemenea, este o perioadă bună pentru a jongla cu mai multe pasiuni. 

Mercur din Taur face un careu cu Lilith din Leu. Vom fi tentați să spunem tot felul de replici întepătoare, îndrăznețe și acide. Dar vom avea și mai multă încredere în ideile noastre noncomformiste. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai flexibil. Și să încerci să te pui și în papucii celorlalți. Vei descoperi lucruri uimitoare despre tine. 

Taur

Tentația câștigurilor rapide este mare, dar nu te va ajuta la nimic. Îndrăzneala este bună, dar răbdarea este soluția. 

Gemeni

Dacă nu ești atent și implicat cu adevărat în discuții, vei spune lucruri nepotrivite. După care vei regreta prea târziu. 

Rac

Prietenii te provoacă serios. Și simți că este de datoria ta să faci unele declarații. Dacă nu este vorba de tine, mai bine o lași moale. 

Leu

Orgoliul afișat prea des îți va aduce deservicii imense. Mai ales la locul de muncă. Deci ai grijă la ce spui și la ce faci. 

Fecioară

Începe o perioadă bună din punct de vedere profesional. Ai grijă, totuși, să nu te implici în discuții contradictorii. 

Balanță

Nu te certa din cauza banilor! Cel puțin nu astăzi! Banii reprezintă pretextul și nu cauza. Deci ai nevoie de timp să îți dai seama de motivul adevărat. 

Scorpion

În discuțiile cu ceilalți ești permanent tensionat. Și acasă, și la serviciu. Poate este cazul să îți pui mai multe întrebări. 

Săgetător

Venus se mută în zona parteneriatelor, ceea ce înseamnă că vei avea parte de beneficii în acest sens. Stai departe de disputele cu colegii!

Capricorn

Cumva, reușești să împaci utilul cu plăcutul. Găsești un proiect profesional care te provoacă și îți place la nebunie. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară discuțiilor cu familia sau cu partenerul. Îți vor declanșa multiple trăiri. 

Pești

Vei avea tendința de a fi foarte ironic! Pur și simplu îi înțepi atât pe cei dragi, cât și pe colegi. Ce-i drept, le și zici bine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel