Horoscop, marți, 1 martie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Urmează o Lună Nouă. 

Luna tranzitează în continuare semnul Vărsătorului. În rest, nu avem alte aspecte marcante. Dar ne pregătim de o zi dinamică. Mâine vom avea o Lună Nouă în semnul Peștilor, o conjuncție Mercur-Saturn în Vărsător, un sextil între Soare și Uranus, dar și o temută conjuncție între Marte și Pluto în Capricorn. Ultimul aspect menționat poate crea încă de acum o nevoie de putere și control absolute. 

Berbec

Nu este o zi bună pentru alianțe. Ci mai degrabă pentru a-ți susține propriile idei până la capăt în ciuda faptului că nu ai sprijin. 

Taur

Venus se apropie de o conjuncție cu Pluto. Este posibil să vezi totul în alb și negru, în orice domeniu al vieții tale. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să îți dai seama de ce stai într-o situație care nu îți este favorabilă, nu să te plângi că de ce ți se întâmplă ție. 

Rac

Vei fi nevoit să oferi argumente în plus de fiecare dată când îți vei prezenta ideile. Inițial, te vei frustra, dar pe urmă te vei relaxa. 

Leu

Încăpățânarea unor colegi s-ar putea să pară un adevărat obstacol. Dar, de fapt, este o mare provocare bună pentru a-ți depăși limitele. 

Fecioară

S-ar putea să provoci adevărate furtuni de nervi la serviciu. Opui rezistență la unele propuneri, iar colegii te vor confrunta. 

Balanță

Este una dintre rarele zile când nu ești dispus să asculți contraargumente. Comportamentul tău îi va uimi cu siguranță pe apropiați. 

Scorpion

Luna Nouă de mâine va activa zona afecțiunii și a atașamentului. Poți alege încă de astăzi să te concentrezi asupra vieții personale. 

Săgetător

Vei fi destul de rezervat în orice discuție. Preferi să analizezi orice subiect de mai multe ori înainte de a spune sau decide ceva. 

Capricorn

Orice s-ar întâmpla în viața ta, aspectele din perioada aceasta sunt menite să te împingă în față, să îți arate care este următorul pas. 

Vărsător

Nu este nevoie să ți se tot spună că ești încăpățânat, începi să observi și tu. Rigiditatea poate fi o armă cu două tăișuri. 

Pești

Simți o nevoie de eliberare, de prospețime sau de a evada. Zilele acestea, ești cel mai afectat de ce se întâmplă la nivel mondial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel