Urmărește emisiunea live
Horoscop, marți, 22 august, 2018
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Zodii
Zodii
Horoscop. Vărsătorii ar fi bine  ca să nu se purta   brutal cu unii oameni, ci trebuie să-i menajezi ca şi cum ar fi nişte flori.  Scorpionii au  noroc azi că se află în compania unei persoane net superioare  ca experienţă de viaţă, ca pregătire profesională, ca atare profită de fiecare clipă în care stă în preajma lor.

Horoscop, 21 august 2018, BALANȚĂ

Lasă toate fobiile deoparte, nu au ce căuta la o persoană care a trecut prin atâtea în ultimii ani, acum eşti mult mai matur, mai puternic, ai învăţat că nimic nu te poate afecta dacă nu permiţi tu, deci toate aceste motive care îţi creează încă neplăceri la nivel psihic, ar trebui ignorate. Nici tu nu-ţi dai seama de unde ai atâtea frici – să vorbeşti în public, să dai un telefon, să îţi exprimi părerea, să circuli noaptea etc – dar nu contează de unde provin, ci cum le poţi şterge de pe creierul tău. Prin stăpânire de sine, prin care să demonstrezi că eşti acel om puternic pe care îl cunoaşte lumea, şi măcar de ochii lumii, îţi poţi înfrâna fricile. Doar nu ai vrea ca lumea să te vadă că tremuri de la un fleac!

Horoscop, 21 august 2018, SCORPION

Ai mare noroc azi să te afli în compania unei persoane net superioare ţie ca experienţă de viaţă, ca pregătire profesională, ca atare profită de fiecare clipă în care stai în preajma ta. Deschide urechile şi ochii pentru că vin spre tine atât de multe răspunsuri utile, informaţii necesare şi sfaturi bune pe care le poţi pune în aplicare imediat în beneficiul tău. Cel care îţi transmite azi toate aceste informaţii devine profesor pentru tine, un mentor care şi-a asumat rolul de a fi sursa de informaţie pentru alţii care abia acum fac primii paţi pe calea pe care el a devenit deja expert. Bucură-te de asemenea şansă!

Horoscop, 21 august 2018, SĂGETĂTOR

E timpul să spui foarte clar ce ai hotărât într-o situaţie dezechilibrată, pentru că nu mai poţi continua la fel. Ţi se cere o intervenţie salvatoare şi rapidă, acum, nu mai e vreme de gândire. Caută ce anume îţi doreşti cel mai mult şi treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parcă leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu îl poţi afirma sus şi tare. Tu eşti un as când vine vorba de hotărâri prompte, lucide şi corecte, deci vei alege cea mai bună variantă.

Horoscop, 21 august 2018, CAPRICORN

Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atâta vehemenţă, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei descoperi că n-a fost decât gura de ei! S-au aventurat în direcţii pe care nu le pot atinge, au făcut angajamente pe care nu le pot respecta, şi e frustrant să stai pe loc din cauza exagerărilor celor care nu au ştiut să-şi calculeze bine forţele. Decât să depinzi de ei şi mai apoi să-ţi încurce ţie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit. Doar se bat cu pumnu-n piept de ceea ce pot face, dar vei vedea că nu au cum să se ţină de cuvânt. Nu te încrede în astfel de oameni lăudăroşi, dar neputincioşi!

Horoscop, 21 august 2018, VĂRSĂTOR

Cu unii oameni nu te poţi purta brutal, ci trebuie să-i menajezi ca şi cum ar fi nişte flori. E vorba de cei dragi, de copii, de femei sensibile, ca atare lasă atitudinea agresivă care te încearcă şi fii delicat. Chiar dacă nu e genul tău să fii aşa, e compromisul care şi se cere acum pentru a fi pe placul unora mai fragili din fire. Opreşte-ţi cuvintele impulsive, controlează-ţi nervii şi fii blând şi bun. Ai să primeşti din partea celuilalt un zâmbet cald care îţi va topi inima instantaneu, descoperind că, într-adevăr, aceasta era atitudinea cea mai bună pentru a-i arăta celuilalt că îţi pasă.

Horoscop, 21 august 2018, PEȘTI

Ce creezi tu nu e înţeles sau poate nici apreciat de toată lumea, dar, la urma urmei, nu trebuie să faci totul după un şablon ca să fii acceptat. Fii tu însuţi, un original, dacă asta simţi, un străin dacă nu te adaptezi, pentru că atunci când e vorba de produsul imaginaţiei, nu există un limbaj stas care se poate aplica la toată lumea. Tu vezi cerul mov şi merele albastre, ei şi? Ai tot dreptul să îţi manifeşti spiritul artistic aşa cum îţi dictează propria fantezie. Nu spune nimeni să fii ca toată lumea, deci mergi pe calea ta, chiar dacă, momentan, nu prea te aplaudă nimeni. Într-o zi vei fi înţeles!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel