Data publicării:

Horoscop, luni, 9 ianuarie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur retrograd trigon Uranus. 

Pe 9 ianuarie, Mercur retrograd din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară. Luna tranzitează semnul Leului, deci vom avea un început de săptămână destul de îndrăzneț.

Berbec

Ne apropiem de oprirea retrogradării lui Marte. S-ar putea să vrei multe și să te simți blocat. Expectativa te frustrează. 

Taur

Astrele îți recomandă să îți faci timp pentru planificare. Nu lăsa ziua fără a te gândi la obiectivele tale sau fără a vizualiza. 

Gemeni

Îți permiți să fii mai încrezător. Mai ales în ceea ce privește un proiect din trecut. Care nu a funcționat. Dar acum vezi altfel situația. 

Rac

Astrele îți recomandă ca atunci când nu știi ceva, să ceri ajutorul. Partenerului sau oamenilor apropiați. Vei primi ce îți trebuie. 

Leu

Cu Luna în semnul tău, vei trece prin multiple stări. Și bineînțeles că îi vei contamina și pe cei din jurul tău. Mai ales la serviciu. 

Fecioară

Trigonul dintre Mercur și Uranus îți permite să fii mai relaxat, mai flexibil și mai dornic să te ții cont de micile bucurii ale vieții. 

Balanță

Astrele te invită să navighezi simplu prin viață astăzi. Adică să nu îți complici deloc existența. Să lași greul pentru altădată. 

Scorpion

Cuvintele tale sunt de mare ajutor apropiaților. Îi vei ajuta să înțeleagă niște evenimente din trecut. O zi bună pentru chestiuni adminstrative. 

Săgetător

Astrele îți oferă mai multă înțelepciune în zona financiară. Vei fi mai pragmatic. Încearcă să nu agiți apele în relația de cuplu. 

Capricorn

Îți merge mintea de minune! Fără să forțezi nimic, îți vor apărea gânduri care mai de care mai folositoare pentru această zi. 

Vărsător

Intuiția trebuie ascultată! Nu te teme dacă încă nu poți demonstra ceea ce simți! Va veni și momentul acela. 

Pești

Îți accesezi furia și acasă și la serviciu. Deci este clar că nu ai rezolvat ceva sau că ai unele temeri. Fă-ți timp pentru ele! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel