Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, luni, 4 aprilie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Luna tranzitează semnul Taurului. 

Venus se pregătește să iasă din semnul Vărsătorului. Mâine va intra în cel al Peștilor. Mercur se depărtează de Soare. Iar Marte se apropie de o conjuncție cu Saturn. Toate aceste aspecte au două fațete: una plăcută datorită căreia experimentăm răbdare, seriozitate și spirit constructiv. Dar și alta care ne va provoca frustrările să iasă la suprafață. Sau vom face în așa fel încât să ne punem piedici prin a-i limita pe alții. 

Berbec

Astrele vor ca tu să mai reduci viteza. Să fii mai atent la nevoile tale, și nu ale celor din jur. Așa vei mai elimina din frustrări. 

Taur

Venus își va schimba semnul, deci ziua aceasta va fi mai plină de evenimente ca altele. Mai ales în zona profesională. 

Gemeni

Mercur se rupe de conjuncția cu Soarele și Chiron, deci începi să vezi lucrurile mai clar. Și să fii mai împăcat cu faptele tale. 

Rac

Luna parcurge un semn prietenos, deci beneficiezi de un calm interior. Și vei observa că acesta te va ajuta să eviți stresul.

Leu

Reacțiile celorlalți îți par dure și consideri că ești neîndreptățit. Dar astrele îți recomandă să întorci atenția către propria persoană. 

Fecioară

Un proiect profesional durează mai mult decât este cazul. Pe de o parte știi că este mai bine așa, dar pe de altă parte te stresează serios. 

Balanță

Astrele îți recomandă să acorzi atenție relațiilor cu unii colegi. S-ar putea să ai nevoie de ei în perioada următoare. 

Scorpion

Consideri că familia te limitează. Tu ai nevoie de aripi din partea celorlalți, nu să îți anulezi sau amâni proiectele pentru că ei nu se descurcă. 

Săgetător

Vei trece de la o extremă la alta. Vor fi momente în care nu comunici deloc și momente în care vrei să fii ascultat de toți. 

Capricorn

Aspectele zile chiar te sprijină. Mai ales când ai de făcut o cheltuială serioasă pentru tine sau pentru un proiect profesional. 

Vărsător

Încă mai beneficiezi de influența lui Venus. Te poți ocupa de o pasiune, poți participa la un eveniment sau poți avea grijă de înfățișare. 

Pești

Este cazul să înveți să pui stop, să spui nu sau să negociezi precum un adult situațiile stresante. Astrele sunt de partea ta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel