Horoscop, luni, 3 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur intră în Gemeni. 

Mercur intră în Gemeni, semnul lui preferat, unde va sta până pe 17 iunie. Vom pune comunicarea pe primul lor, vom fi curioși și vom deveni mai flexibili. Vom deveni mai optimiști și mai încrezători în propriile idei. Există, bineînțeles, și câteva riscuri. În primul rând, vom alerga după mai mulți iepuri. Pe urmă, vom avea o doză crescută de superficialitate

Berbec

Vei deveni mai comunicativ și dornic de schimbare. Vei jongla cu multe proiecte și vei fi dispus să privești și din perspectiva celorlalți. 

Taur

Banii vor deveni subiectul tău preferat de discuție. Ești preocupat de eficientizarea bugetului și cauți metode în acest sens. 

Gemeni

Vizita lui Mercur îți priește, mai ales datorită faptului că se va întâlni cu Jupiter. Pur și simplu, vei deborda de optimism. 

Rac

Vei deveni mai introvertit. Parcă nu mai ai chef să comunici ca până acum. Preferi un rol pasiv în proiectele profesionale. 

Leu

Comunicarea cu prietenii și cunoscuții se întețește. În plus, viața socială va fi foarte efervescentă. Ai grijă să nu te pierzi pe tine. 

Fecioară

Se vor înmulți discuțiile și interacțiunile cu șefii. Tonul tău va fi unul autoritar. Și nu doar la serviciu, ci și acasă. 

Balanță

Chestiunile administrative nu îți vor da pace! Și vei avea de făcut multe drumuri în acest sens. Nu face pe lupul moralist!

Scorpion

Astrele îți recomandă să stai departe de indiscreție sau bârfe. De asemenea, oferă atenție suplimentară datoriilor sau facturilor. 

Săgetător

Mercur intră în casa a șaptea, a relațiilor. Apar subiecte importante de discutat cu partenerul. Și chiar veți reuși să rezolvați multe probleme. 

Capricorn

Ți se pare că ședințele sau discuțiile dese cu colegii nu ajută la nimic. Dar, de data aceasta, chiar nu le mai poți evita. 

Vărsător

Relația cu copiii se poate îmbunătăți, mai ales dacă vei comunica deschis cu ei. E o perioadă bună pentru a-ți relua unele pasiuni. 

Pești

Familia va fi mai gălăgioasă ca niciodată. Adică, te vei trezi implicat în tot felul de discuții, care ți se par chiar inutile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel