Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, luni, 29 iulie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de retrogradare în semnul Fecioarei. 

Ceres din Capricorn face careu cu axa Nodurilor Lunare(Berbec-Balanță). Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri/cicluri și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. Acest aspect aduce multă îngrijorare, poate exagerată. Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor fi permanent speriate de ce ar putea să li se întâmple. Se vor gândi la tot felul de scenarii negative, crezând că astfel pot controla viața și să le evite. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Trebuie să ții cont de ceva: orice exces, mai ales în zona profesională, va fi în zadar. Nu vei reuși nimic dacă vei încerca să demonstrezi celorlalți ceva. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus se apropie de un careu cu Uranus. Este posibil ca încă, din prima zi a săptămânii, să apară instabilitatea în proiectele tale. Mai ales cele referitoare la gospodărie și familie. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur va retrograda în curând. Și se mai află și în careu de semn cu Marte. Vei simți permanent că ești într-o cursă contratimp. Ai nevoie de timp pentru tine. Așa că nu neglija somnul și odihna. 

Rac/Ascendent în Rac

Astrele te încurajează să faci o selecție în anturajul tău. Să alegi să petreci mai mult timp cu oamenii care te fac să te simți bine sau cei care nu se victimizează tot timpul. 

Leu/Ascendent în Leu

Deși apar cheltuieli suplimentare, reușești să te descurci pe plan financiar. Astrele îți recomandă să eviți pe cât se poate certurile cu colegii. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur va retrograda în semnul tău. Dacă simți că totul se mișcă așa cu încetinitorul, nu te supăra și nu grăbi deloc. Este spre binele tău. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Ai tendința de a face din țânțar armăsar. Mai ales când este vorba de problemele din familiei. Toți găsesc soluții simple și rapide, numai tu vrei să te complici. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Bugetul la comun va fi motiv de ceartă cu partenerul. Astrele îți recomandă să nu fii prea încăpățânat. Vei vedea că și partenerul se va da după tine. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La locul de muncă este destulă agitație. Este necesar să le dai importanță propriilor proiecte și abia pe urmă să accepți să îi ajuți și pe ceilalți. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Careul dintre Ceres și Nodurile Lunare te va face să te confrunți cu mult stres. Cel mai bine ar fi să îți păstrezi pragmatismul și să nu crezi în grijile celorlalți. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Partenerul are nevoie să petreci mai mult timp cu el. Poate că ar fi cazul să acorzi mai multă atenție vieții personale astăzi. 

Pești/Ascendent în Pești

Atunci când ai o nelămurire, cel mai bine ar fi să te consulți cu o persoană apropiată. Altfel, riști să pierzi timp îngrijorându-te pur și simplu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel