Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, luni, 28 martie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/poza emisiune
Daniela Simulescu/poza emisiune
Horoscop. Conjuncție Venus-Saturn. 

Venus face o conjuncție cu Saturn în semnul Vărsătorului. Modul în care relaționăm va fi unul destul de cerebral, detașat sau obiectiv. Începutul săptămânii va fi mai sobru. Vom observa o lipsă de încredere în noi. Venus se va pregăti și de careuri cu Noduile Lunare, deci unii dintre noi își vor pune întrebări legate de viitorul relațiilor în care se află. 

Berbec

Vei avea tendința de a fi mai intolerant cu prietenii. Nu prea vrei să pierzi timpul în negocieri inutile. Ți se pare că toți sunt lenți. 

Taur

Dacă vei fi mai atent la vorbele șefilor, vei descoperi cum să îți crești șansele la obținerea unor oportunități. Doar de tine depinde!

Gemeni

Intrarea lui Mercur în Berbec te-a reanimat. De altfel, încă de astăzi vei observa că ai primit o doză nouă de energie și chef de viață. 

Rac

Astrele îți recomandă să nu te bazezi prea mult pe sprijinul celorlalți. Așteptările mari se pot transforma în reale dezamăgiri. 

Leu

Vei avea o serie de revelații legate de partenerul de viață sau de unul profesional. Cu siguranță, nu vor fi unele pe placul tău. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să păstrezi distanța față de colegi. Doar astfel vei reuși să privești cât mai obiectiv proiectele în care ești implicat. 

Balanță

Venus, guvernatorul tău, face o conjuncție cu Saturn. Acest aspect aduce răceală, lipsă de încredere, dar și o porție sănătoasă de răbdare. 

Scorpion

Vei avea multe idei bune pentru problemele de la serviciu. Relația cu unele persoane apropiate sau rude va fi destul de provocatoare. 

Săgetător

Nu neglija puterea cuvintelor sau a diplomației! Relația cu frații sau surorile va fi una mai dificilă. Treburile administrative îți vor da mari bătăi de cap. 

Capricorn

Aspectele zilei te pot avantaja, mai ales dacă ai de gând să faci o investiție. În orice caz, astrele îți recomandă să te bazezi pe intuiția ta financiară. 

Vărsător

Beneficiezi de conjuncția Venus-Saturn. Te poate face serios și conștient de valoarea ta. Sau de ce mai ai nevoie pentru a deveni mai bun. 

Pești

Orice pierdere suferită se poate transforma într-un mare avantaj. Dar pentru a-ți da seama de asta, ai nevoie de timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel