Horoscop, luni, 26 februarie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Marte se apropie de un careu cu Uranus. 

Marte din Vărsător se apropie de un careu cu Jupiter din Taur. Este posibil ca prima zi a săptămânii să fie destul de dinamică, instabilă și plină de surprize.

Berbec

Nu te poți baza pe nimeni și nimic! Și nu, nu este cazul să îți plângi de milă, ci mai degrabă să accepți că așa este viața. 

Taur

Te vei confrunta cu tot felul de ciudățenii în carieră. Astrele îți recomandă să nu pornești și nici să nu te implici în niciun scandal. 

Gemeni

Pot apărea surprize în timpul călătoriilor. Graba strică treaba! Asigură-te că ai toate actele puse în ordine. 

Rac

Unii dintre voi se vor trezi cu noi costuri. Iar alții vor fi nevoiți să accepte că nu îi pot ajuta chiar pe toți oamenii dragi. 

Leu

Pot apărea situații ciudate în relațiile personale și parteneriatele profesionale. Nu este încă momentul să iei decizii radicale. 

Fecioară

La serviciu, totul este destul de instabil! Astrele îți recomandă să nu ai așteptări de la niciun coleg. Astfel eviți posibile dezamăgiri. 

Balanță

Relațiile cu copiii vor fi tensionate. Evită să te destăinuiești colegilor. Astrele îți recomandă să fii cât mai discret. 

Scorpion

Nu mai poți amâna unele reparații. Dacă nu te vei ocupa de ele, te vor surprinde când îți va fi lumea mai dragă. 

Săgetător

Astrele te invită să nu spui imediat ce gândești. Și să stai departe de prejudecăți. Vei fi, ce-i drept, un foarte bun mediator. 

Capricorn

Ar fi bine să eviți deciziile importante pe plan financiar. Dacă nu, s-ar putea să faci unele greșeli pe care le vei regreta enorm. 

Vărsător

Nu ai deloc stare și îi agiți și pe cei din jurul tău. După care te vei plânge că nu te poți concentra din cauza acestora. 

Pești

Ar fi bine pentru tine să nu te agiți pentru nimic. Ci să rămâi concentrat pe planurile tale și să îți păstrezi calmul și răbdarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel