Data publicării:

Horoscop, luni, 24 octombrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Scorpion. 

Ne racordăm ușor ușor la energia Soarelui și a lui Venus în Scorpionului. În plus, apropierea de Eclipsa de Soare/Luna nouă din același semn zodiacal ne va arăta ce paletă de emoții putem avea într-o singură zi. Jupiter se va întoarce în Pești, iar Marte se pregătește să retrogradeze în semnul Gemenilor. Deci, deși ziua aceasta nu este marcată de unele evenimente importante, va fi doar calmul de dinaintea furtunii. 

Berbec

Ești mai preocupat de partea nevăzută a lucrurilor și a oamenilor. Astrele îți recomandă să nu crezi absolut tot ce descoperi. 

Taur

Le dai prea multă atenție celorlalți. De parcă tu nu ai exista. Dar nu faci asta degeaba. Ar trebui să îți pui unele întrebări. 

Gemeni

Nivelul de stres va fi greu de suportat. Doar că este posibil să îl amplifici și tu. Ai nevoie de o persoană dragă care să te liniștească. 

Rac

Preocuparea pentru copii va fi una exagerată. Ar trebui să îți împarți ziua astfel încât să ai și momentele dedicate ție. 

Leu

Discuțiile cu familia vor trezi numeroase momente de furie. Ar fi bine să discuți cu aceștia și să nu o lași să se acumuleze. 

Fecioară

Unele gânduri nu îți dau pace. Și nu te lași până nu descoperi ce vrei. Vei fi foarte avantajat de astre dacă vei dori să susții prezentări. 

Balanță

Astrele îți atrag atenția asupra faptului că nu ai acordat atenție finanțelor. Și că ar fi cazul ca situația financiară să devină prioritate. 

Scorpion

Soarele și Venus îți acordă o porție de entuziasm și carismă. Depinde doar de tine cum le vei folosi. Nu negliha odihna!

Săgetător

Somnul îți va fi destul de deranjat. Iar trecutul te va bântui. Cu greu vei reuși să fii prezent și conștient. Visele sunt importante. 

Capricorn

Oamenii din jurul tău au un comportament bizar. Va trebui să te adaptezi. Poate este un moment să faci o selecție în anturaj. 

Vărsător

Schimbările de la locul de muncă te sperie, dar te și provoacă. Vei fi destul de autoritar, dar nu uita ca acasă să devii tu. 

Pești

Este o zi bună pentru a învăța de la alții. Dacă vei sta să faci și tu unele greșeli, vei pierde mult timp și degeaba. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel