Horoscop, luni, 23 mai 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Mercur retrograd se întoarce în Taur. 

Prima zi a săptămânii este foarte aglomerată din punct de vedere astrologic. În primul rând, Mercur retrograd trece din semnul Gemenilor în cel al Taurului. Vom fi nevoiți să ne dăm seama dacă avem resursele necesare pentru a porni un proiect sau nu. Pe urmă, Soarele din Gemeni face un sextil cu Jupiter din Berbec, aspect ce ne va oferi un crâmpei de încredere. După care, Marte face un sextil cu Pluto. Ne putem baza pe intuiție. 

Berbec

Sextilul lui Marte cu Pluto îți va oferi câteva momente de “aha”. Chiar dacă nu ai ce face cu ele, nu le alunga. Îți vor folosi zilele ce urmează. 

Taur

Mercur se întoarce în semnul tău și te obligă să îți acorzi mai mult timp în absolut orice privință. Și poate să reiei unele proiecte vechi. 

Gemeni

Ieșirea lui Mercur din semnul tău este precum un semnal de alarmă. Că ai dat prea multă importanță unor situații pe care nu le poți controla. 

Rac

Așteaptă-te încă de astăzi să ai parte de o mulțime de schimbare de planuri! De altfel, toată săptămâna o vei ține așa. 

Leu

Soarele, guvernatorul tău, primește un aspect pozitiv. Deci astăzi, cu puțin efort, vei vedea o parte pozitivă în absolut orice. 

Fecioară

Schimbarea lui Mercur te mai potolește. Nivelul de stres nu va mai fi la fel de ridicat și chiar vei găsi soluții la problemele mai vechi. 

Balanță

Te vei axa mai mult pe latura pragmatică, atât în chestiunile profesionale, cât și în treburile gospodărești. Nu vrei să pierzi nimic. 

Scorpion

Partenerul readuce în discuție unele subiecte care nu îți convin. Dar de data aceasta va trebui să le lămuriți pe bune. 

Săgetător

Te trezești că unele proiecte profesionale mai vechi nu sunt realizate în totalitate și că o mare parte din timpul tău va fi investită în acest sens. 

Capricorn

Vei fi destul de eficient astăzi. Nu pentru că îți propui, ci pentru că vrei mai mult timp pentru proiectele personale. 

Vărsător

Ai vrea să petreci mai mult timp cu oamenii apropiați, dar nu îți iese. Ești pe drumuri și ai o mulțime de probleme de rezolvat. 

Pești

Beneficiezi de o putere de concentrare sporită. Pentru a ți-o păstra, nu negliga echilibrul alimentație-mișcare-odihnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel