Horoscop, luni, 22 iulie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luni, 22 iulie, începe Sezonul Leului. 

Soarele va intra în semnul Leului, unde va sta până pe 23 august. Urmează un sezon al bucuriei, al distracțiilor, dar și al încrederii în forțele proprii. Ne vom simți „luminați” de energia Leului guvernat de Soare. Acest sezon beneficiază în 2024 de un sextil cu Jupiter, ceea ce ne va aduce un plus de încredere și optimism. 

Berbec

Este una dintre acele zile în care îți vei dai seama că viața nu trebuie să fie doar muncă și stres. Ai nevoie de distracție și romantism. 

Taur

Începi să îți faci deja planuri de renovare și redecorare a locuinței. Nici nu contează că vei pleca în vacanță, vrei să fii pregătit din timp. 

Gemeni

Vei deveni mai comunicativ și curios ca niciodată! Nu le dai deloc ocazia apropiaților să li se facă dor de tine. 

Rac

Va trebui să fii mult mai atent la chestiunile financiare. Te va preocupa îmbunătățirea modului în care îți gestionezi bugetul. 

Leu

Soarele intră în semnul tău, unde se simte nemaipomenit de bine, și aduce o porție suplimentară de energie, forță și încredere. 

Fecioară

Începe o perioadă foarte bună pentru a face un pas în spate. Astrele îți recomandă să te comporți mai degrabă ca un spectator. 

Balanță

Ești mai interesat de viețile prietenilor decât de a ta. Cumva, aceștia te inspiră și vrei să îți dai seama ce au făcut de au reușit. 

Scorpion

Atenția ta trebuie să se ducă spre carieră. În perioada următoare, vor fi mai multe oportunități și tu trebuie să le prinzi din zbor. 

Săgetător

Începe un sezon așa cum îți place ție! Unul în care astrele încurajează călătoriile, explorarea și multiple descoperiri. 

Capricorn

Trebuie să fii mai atent la toate resursele tale. Nu doar la bani. Este posibil să dedici timp prețios unor oameni care nu merită. 

Vărsător

Soarele intră în casa a șaptea, deci astrele pun reflectoarele pe relații. Partenerul va avea nevoie de mai multă atenție din partea ta. 

Pești

Vei simți nevoia să găsești un proiect pentru care să muncești cu drag și spor. Dacă nu, cu greu te vei putea ține de programul de la serviciu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel