Horoscop, luni, 22 aprilie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Soarele se află într-un careu cu Pluto. 

Astăzi vom avea un careu între Soarele din Taur și Pluto din Vărsător. Acest aspect tensionat ne face să ne implicăm în situații doar de dragul de a ne victimiza sau de a arăta cum ceilalți vor să ne manipuleze, să ne conducă și să ne facă să fim tot ceea ce noi nu (credem) că suntem. Lupta pentru putere ne va consuma enorm.

Berbec

Situația financiară te va preocupa mai mult ca de obicei. Sunt unele cheltuieli pe care le-ai amâna, dar nu se poate. 

Taur

Cu cât opui mai multă rezistență la schimbare, cu atât îți vei face mai mult rău. Încearcă să nu te gândești doar la scenariile negative. 

Gemeni

Mercur se pregătește să își oprească retrogradarea. S-ar putea ca programul zilei să îți dea bătăi de cap. Să te aștepți la tot soiul de amânări. 

Rac

Nu este cazul să faci unele cheltuieli doar pentru a demonstra celorlalți ceva. De asemenea, nu te lăsa ușor influențat în niciun domeniu. 

Leu

Încerci să împaci pe toată lumea și la final, tu vei pierde enorm. Trebuie să îți dai seama care este adevărata motivație pentru atitudinea ta. 

Fecioară

Vor apărea momente destul de frustrante în discuțiile cu colegii. Nici nu contează cine este deștept și are dreptate. 

Balanță

Mercur va finaliza retrogradarea, în curând, în casa parteneriatelor. Așa că pot apărea tot felul de discuții stresante. 

Scorpion

Partenerul nu știe ce vrea și te zăpăcește și pe tine. Stai departe de conflicte izbucnite din cauza unor pretexte superficiale. 

Săgetător

Nimic nu va ieși conform planurilor! Amânări, anulări, răzgândiri din partea celorlalți. Și tu te vei trezi făcând noi ajustări. 

Capricorn

Treci de la o extremă la alta. Când ești foarte generos, când foarte zgârcit. Astrele te invită să te bazezi mai mult pe talentele tale. 

Vărsător

Familia nu este de acord cu tine. Și bineînțeles, vor apărea situații tensionate. Cel mai bine ar fi să mai lași de la tine. 

Pești

Una spui, alta se înțelege. Și astfel, va trebui să dai explicații toată ziua. Pot apărea tot felul de încurcături în călătorii sau chestiunile administrative. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel