Horoscop, luni, 19 septembrie 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 19 sep 2022, 08:00
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Soare trigon Pluto. 

Astăzi avem un trigon între Soarele din Fecioară și Pluto din Capricorn. 

Aici putem îmbina utilul cu plăcutul. Vom căuta acele activități în care să ne implicăm cu multă plăcere. Mai ales pe plan profesional. Ne vom da seama că energia și pasiunea sunt adevărate instrumente. Bineînțeles, este nevoie și de o eficientizare. 

Opziția dintre Mercur din Balanță și Jupiter din Berbec, ambele retrograde, poate oferi adevărate calități oratorice. Deci, dezbaterile sunt bine aspectate. Vreau să vă atrag atenția asupra unui singur lucru: discuțiile despre cine are dreptate nu vor fi deloc susținute. 

Berbec

Astrele îți recomandă să prioritizezi munca. De la primele ore ale dimineții ți-ar prii să îți faci o listă și să te ții de ea. 

Taur

Îți trebuie puțină bucurie. Indiferent de ce ai face. Dacă nu vei găsi și activități în care să te implici cu adevărat, nu te vei simți bine. 

Gemeni

Vei fi des provocat de către replicile celorlalți. Nici măcar nu sunt cuvinte adresate ție, dar tu le vezi ca și cum ar fi. 

Rac

Dacă nu îți vei regla singur emoțiile, vei intra des în bucluc. Pentru că vei reacționa ca un copil în momentele mai stresante. 

Leu

Nu este cazul să te comporți cu oamenii din jurul tău în funcție de ce au spus acum ceva timp. Ți-ar prii să fii mai prezent. 

Fecioară

Primești o doză de încredere și putere. Ai face bine să o investești în mod eficient în ceva. Nu să lași ziua să treacă așa degeaba. 

Balanță

Îți recomand să acorzi atenție viselor. Și celor plăcute, și coșmarurilor. Discuțiile cu partenerul sunt destul de stresante. 

Scorpion

Te bazezi prea mult pe intuiție și prea puțin pe fapte. Poate că ai dreptate, dar apropiații au nevoie de argumente concrete. 

Săgetător

Va trebui să găsești un echilibru între timpul acordat celorlalți și cel acordat propriilor nevoi. Nu este cazul să faci pe plac nimănui. 

Capricorn

Îți setezi unele obiective îndrăznețe. Ar fi bine să le și comunici. Astfel, superiorii și colegii vor ști cum să se implice. 

Vărsător

Nu lăsa ziua să treacă fără a învăța ceva! Sau fără a relua unele cunoștințe. Vei fi mai chibzuit, sau altfel spus: mai pragmatic. 

Pești

Partenerul îți oferă încrederea de care ai nevoie. Discuțiile cu el îți alungă fricile, te liniștesc și te ajută să mergimai departe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?