Horoscop, luni, 19 februarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi începe Sezonul Peștilor!

Soarele intră în semnul Peștilor, unde va sta până când vom avea Echinocțiul de primăvară, adică până pe 20 martie. Acest sezon este minunat pentru dragoste, întrucât emoțiile sunt intensificate. Este perfect pentru a evada puțin din cotidian spre tărâmul imaginației, creativității. Cum emoțiile vor fi în centrul atenției noastre pentru următoarele săptămâni, suntem chiar îndemnați să le acordăm atenție și să ne ocupăm de ele.

Berbec

Vei dori să lucrezi în surdină, să stai mai retras și să fii atent la ceea ce simți înainte de a acționa. Nu neglija deloc odihna!

Taur

Astrele îți recomandă să ai în vedere, de fiecare dată, următorul pas în proiectele profesionale. Adică să ai strategii pe termen lung. 

Gemeni

Soarele se mută în casa carierei. Ceea ce înseamnă că vei avea mai multă vizibilitate. Dar, atenție! Și greșelile pot fi faimoase!

Rac

Astrele îți recomandă să prioritizezi conservarea resurselor. Nu este momentul să îți consumi timpul, energia și banii pe cine nu contează cu adevărat. 

Leu

Soarele, propriul guvernator, trece într-o poziție care nu îți prea priește. S-ar putea să te victimizezi mai mult decât este cazul. 

Fecioară

Soarele trece în casa relațiilor, unde va intra, în curând, și Mercur, guvernatorul tău. Este cazul să fii mai atent la atitudinea partenerului. 

Balanță

Colegii te vor solicita mai mult ca oricând. Astrele te invită să înveți să gestionezi stresul cotidian, nu să te lași doborât de acesta. 

Scorpion

Urmează o perioadă bună pentru a te ocupa și de activitățile care îți plac. Vei reuși să împaci, cu ușurință, utilul cu plăcutul. 

Săgetător

Relația cu familia va fi în vizorul astrelor. Deci nu vei mai putea evita unele discuții stresante sau luarea unor decizii amânate. 

Capricorn

Soarele tranzitează casa a treia. Vei învăța să îi și asculți pe ceilalți, nu doar să îi asculți. Și vei reuși să fii mai empatic. 

Vărsător

Soarele se mută în casa a doua, a banilor. Chestiunile financiare îți vor ocupa mult timp. Este cazul să renunți la unele cheltuieli. 

Pești

Soarele își începe tranzitul în semnul tău. Vei primi o doză suplimentară de energie și încredere în forțele proprii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel