Horoscop, luni, 17 septembrie, 2018
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Horoscop. Competiţia nu trebuie să îi sperie pe Scorpioni, nici conflictul, nici confruntarea directă, pentru că acesta e drumul care duce spre succes. Săgetătorii să aibă mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, pentru că trece un oarecare risc prin portofelul tău.

Horoscop, 17 septembrie 2018, BALANȚĂ

Nu e recomandabil azi să lucrezi pe cont propriu, pentru că ai ajuns într-un punct în care contează enorm cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu tovarăşii tăi. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a-ţi recăpăta independenţa sau pentru a face opinie separată. Pune-ţi şi tu în joc energiile şi cunoştinţele pentru acest scop comun, din care în final, are toată lumea de câştigat. Vei fi susţinut, ajutat, completat perfect de oameni care au interese similare, deci daţi-vă mâna pentru acel ţel pe care îl visează toată lumea.

Horoscop, 17 septembrie 2018, SCORPION

Competiţia nu trebuie să te sperie, nici conflictul, nici confruntarea directă, pentru că acesta e drumul care duce spre succes. Ştii bine că nu poţi obţine nimic uşor, pe gratis, ci e nevoie de un efort susţinut până ajungi acolo unde visezi. Important e să priveşti piedicile de pe parcurs ca pe nişte provocări demne de lăudat pentru că doar aşa descoperi cât de capabil eşti şi cât de bine faci faţă tensiunilor. Dacă totul ar veni mult prea simplu, ca pe tavă, nu ai aprecia succesul, ci l-ai trata ca pe ceva ce se obţine rapid, deci poate fi şi abandonat la fel de repede. Cu cât e mai mare provocarea, cu atât mai demn de laudă e succesul, deci hai, spune da aventurii!

Horoscop, 17 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Simţi nevoia să spui şi altora care sunt visele tale cele mai mari din acest moment şi e o plăcere să descoperi că au şi alţii scopuri similare. Din schimbul de idei şi de opinii se poate naşte o strategie comună care vă poate duce mai repede spre împlinirea acelui vis. Dacă v-aţi putea uni forţele pentru a clădi împreună acelaşi proiect, ar fi ideal, deci vorbeşte cu cei care gândesc ca tine şi vor acelaşi lucru, să vedeţi cum puteţi coopera. Şi tu ai multe lucruri interesante să le transmiţi, şi ei au informaţii care te pot ajuta pe tine, deci discută permanent despre planurile comune, pentru că veţi pune la un loc un arsenal perfect de idei, informaţii, cunoştinţe ce vă pot susţine în planul vostru cel mare!

Horoscop, 17 septembrie 2018, CAPRICORN

Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, pentru că trece un oarecare risc prin portofelul tău. Ori eşti chiar tu pe cale să închei o afacere proastă, să cumperi un obiect care, mai târziu, se va strica, ori trebuie să deturnezi o sumă mai mare de bani într-o direcţie neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care ai mare nevoie şi care s-a defectat, o factură uitată. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri şi când acolo trebuie să-i direcţionezi spre acest scop deloc plăcut. Surprizele de natură financiară au o tentă negativă, ca atare calculează fiecare bănuţ cu prudenţă.

Horoscop, 17 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Nu tot ce auzi este neapărat şi adevărat, ca atare înainte de a pune în practică unele sfaturi, verifică-le! Poate la originea celor auzite stă o utopie, ceva ce nu ţi se potriveşte ţie sau nici măcar nu e verificat, de aceea e bine să citeşti mai mult, din mai multe direcţii. Cea mai demnă sursă de informaţie e lectura, deci pune mâna pe carte, caută prin bibliotecă, caută acel paragraf care descrie cel mai corect situaţia în care te afli. E foarte posibil ca pe parcursul citirii unei cărţi să ai un fel de revelaţie, să spui fericit evrika şi să iei măsuri imediate pentru a remedia o situaţie care nu ducea în direcţia cea mai bună. Nu cumva mergi pe o pistă falsă? Documentarea din cărţi demne de respect e calea spre înţelepciune. Ca atare, când nu eşti sigur de ceva, citeşte din surse sigure!

Horoscop, 17 septembrie 2018, PEȘTI

Un prieten bun ştie când ai nevoie de ajutor şi va interveni în favoarea ta chiar şi fără a-i cere sprijinul. Azi poţi descoperi cine ţine la tine cu adevărat, pentru că vei primi sfaturi bine documentate şi argumentate de la un om inteligent care chiar îţi vrea binele. Trebuie să ţii cont de părerile acestuia şi eventual să-i ceri şi mai multe informaţii suplimentare, pentru că te poţi baza întru totul pe ceea ce îţi transmite. Şi tu ai face la fel dacă ţi-ar cere ajutorul.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel