Data publicării:

Horoscop, luni, 14 februarie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Mercur intră în semnul Vărsătorului. 

Mercur se întoarce astăzi în Vărsător. Să ne reamintim că a fost și retrograd în acest semn, între 14 ianuarie și 4 februarie. Cu alte cuvinte, acum putem rezolva problemele apărute în acea perioadă sau să înțelegem mai bine ce ni s-a întâmplat. Adică, da, am scăpat de retrogradare, însă efectele se vor prelungi până pe 10 martie, când Mercur va începe tranzitul în semnul Peștilor. 

Berbec

Vei fi mai dornic să asculți și părerile celorlalți. Ba chiar te vei preocupa să le pui întrebări. În a doua parte a zilei vei fi mai îndrăzneț.

Taur

Ești foarte devotat unui proiect de la serviciu și acest fapt nu te lasă deloc să fii mai deschis și la alte propuneri, destul de bune de altfel. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur îți aduce un suflu nou. Parcă ai mai multă încredere în ceea ce urmează, indiferent de ce se întâmplă acum în viața ta. 

Rac

În prima parte a zilei, vei fi năpădit de emoții, din cauza opoziției Lunii cu Pluto. Dar spre seară îți vei mai reveni și vei fi mai obiectiv. 

Leu

Partenerul cere mai multă atenție de la tine. Sau tu vrei să comunici unele situații de care nu ești prea sigur. Foarte multă muncă. 

Fecioară

Astăzi, astrele încurajează mai mult gândirea și nu munca în zadar. Adică, ai face bine să vii cu unele idei înainte de a pierde energie. 

Balanță

În prima parte a zilei, ești destul de nesigur la locul de muncă. După prânz, vei începe să dai mai multă atenție treburilor gospodărești. 

Scorpion

Te gândești doar la cum să petreci mai mult timp cu persoana iubită. Vei avea câteva drumuri de făcut. Vei fi mai comunicativ. 

Săgetător

Îți recapeți glasul pierdut în ultimele săptămâni. Vei veni cu unele propuneri destul de îndrăznețe, dar în care colegii vor avea încredere. 

Capricorn

Te vei gândi permanent la partea financiară. În orice vei face. Astrele îți recomandă să nu exagerezi pentru că altfel vei pierde unele șanse. 

Vărsător

Mercur intră în semnul tău și va pune la muncă toate procesele mentale. Vei beneficia de idei bune și de dorința de a comunica. 

Pești

Astăzi mai mult ca niciodată ai nevoie de intuiția ta. Dar și de sprijinul apropiaților. De ce? Pentru a avea încredere în ceea ce urmează. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel