Horoscop, luni, 12 februarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Marte se pregătește să iasă din Capricorn. 

Marte se pregătește să iasă din semnul Capricornului. S-ar putea ca mulți să încerce să recupereze timpul pierdut. Marte vorbește despre furie și acțiune, iar arhetipul Capricornului se referă în primul rând la statutul nostru. Așa că ar fi bine să nu inițiem conflicte cu autoritățile. 

Berbec

Graba strică treaba! Mai ales în zona carierei. Astrele îți recomandă să stai departe de discuțiile contradictorii cu șefii. 

Taur

Marte se pregătește să intre în casa carierei, dar până îți va mai chestiona principiile și valorile. Stai departe de încurcături!

Gemeni

Mercur se va apropia de un careu cu Uranus. Deci zilele acestea vor fi caracterizate de o instabilitate în treburile gospodărești. 

Rac

Astrele îți recomandă să rezolvi unele probleme din cuplu, dar trebuie să fii atent la modul în care o vei face. 

Leu

La serviciu, totul va fi pe fugă. Nu vei avea deloc timp să îți tragi sufletul. Astrele îți recomandă să nu promiți mai mult decât poți face. 

Fecioară

Nu este cea mai bună zi pentru a procrastina la serviciu. Deci încearcă să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală.  

Balanță

Deciziile luate pe ultima sută de metri nu sunt cele potrivite. Mai ales dacă apar și după momente furioase în sânul familiei. 

Scorpion

Mintea îți merge de minune. Dar atenție că vei avea tendința de a te crede superior și s-ar putea să îți atragi câteva priviri neplăcute. 

Săgetător

Încearcă să nu te lași influențat de nimeni atunci când ai de cheltuit sume importante de bani. Și nici să nu te grăbești!

Capricorn

Marte iese din semnul tău, deci te poți confrunta cu momente mai tensionate, furie și nerăbdare. Nu neglija odihna!

Vărsător

Vrei să te ocupi de multe planuri, dar nu ai energia necesară. Trebuie să înveți să faci alegeri, să prioritizezi. 

Pești

Simți că prietenii te forțează și că nu te ascultă cu adevărat. Tu trebuie să nu pui la suflet și să lași timpul să treacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel