Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Pe 21 iulie vom avea a doua Lună Plină în Capricorn din 2024.

Pe 21 iulie va avea loc o Lună Plină, a doua în Capricorn din 2024. Soarele va fi în Rac, iar Luna în Capricorn foarte aproape de Pluto. 

De fiecare dată când avem în vedere o Lună Plină, ne gândim la un moment de final, la un finiș sau la un ultimatum. Arhetipul Capricornului este cel al responsabilității, seriozității, disciplinei și limitelor. Luna este emoție pură, însă atunci când este în Capricorn nu mai are acces deloc la emoții. 

De aceea, mulți dintre noi s-ar putea să simtă acest eveniment ca pe ultimatum sau ca pe necesitatea luării unor decizii care să aibă efecte pe termen lung. Și bineînțeles, nu vom mai sta să ne dăm seama dacă ne convine sau nu. Viața ne obligă din când în când să ne suprimăm emoțiile, să le controlăm și să mergem mai departe. 

Dacă ar fi să ne gândim la nativii care vor fi surprinși și afectați de Luna Plină de pe 21 iulie, îi vom aminti pe Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Aceștia patru vor observa în jurul lor tot felul de evenimente care, deși par nesemnificative, se vor demonstra a fi importante. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în casa a zecea. Acest eveniment indică un fel de schimbare în zona ta profesională. Poate chiar schimbi locul de muncă, poate ești în căutarea unei noi cariere sau poate simți că ai atins un vârf din punct de vedere profesional. Acum ești pregătit pentru a lua decizii și pentru a trece la fapte!

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină se petrece în casa a noua. Poate fi foarte spirituală. Și prima Lună Plină în Capricorn a fost tot în casa a noua, cea de pe 22 iunie. Gândește-te cum aceste teme au fost deja evidențiate și cum poți continua să lucrezi la ele. Casa a noua reprezintă credințele, filozofiile și viziunea ta despre lume.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plină se petrece în casa a opta. Temele pentru tine sunt plătirea unei datorii, renunțarea la o relație sau la un viciu și ruperea de un capitol care te-a ținut pe loc. Și de ce, acceparea unor frici care te tot bântuie. Îți vei descoperi cu adevărat puterea interioară. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel