Horoscop, joi, 6 ianuarie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Ne apropiem de un careu Mercur-Uranus. 

Luna tranzitează semnul Peștilor. Astrul emoțiilor se întâlnește cu Jupiter și se apropie de Neptun. Astăzi este posibil să fim mai sensibili, vulnerabili și empatici. Vor fi și tendințe de retragegere sau de sarcificiu pentru ceilalți.

Berbec

Marte se apropie de un careu cu Neptun. În următoarele zile, s-ar putea să nu te simți prea bine în pielea ta. Nivelul de confuzie va fi destul de mare.

Taur

Astrele îți recomandă ca zilele acestea să te asiguri că ai plătit toate datoriile, taxele și impozitele. Poți cere ajutorul prietenilor, sigur te vor sprijini.

Gemeni

Nu ești foarte sigur de intențiile celor din jurul tău și nu știi cum să reacționezi. Ar fi recomandabil să te bazezi mai mult pe intuiție.

Rac

Te vei lăsa purtat de viață. Controlul nu va aduce nimic bun în rutina zilnică pentru că vor apărea multe situații neprevăzute.

Leu

Tu vrei, dar nu ai cu cine. Asta va fi impresia generală a zilei. Că oamenii din jurul tău sunt încăpățânați și că vor să își complice viața intenționat.

Fecioară

Faci tot posibilul să te ferești de neînțelegeri. Dar oarecum, oamenii din jurul tău creează tot felul de situații încurcate și trebuie să te implici.

Balanță

Tu ești obișnuit să eviți luarea unei decizii, dar zilele acestea vei observa că și cei dragi fac la fel. Și astfel, cu toții veți pierde timp.

Scorpion

Poate fi o zi extraordinară pentru a o petrece cu copiii. Sau pentru a oferi sau primi mai multă atenție din partea persoanei iubite.

Săgetător

Vei fi provocat de tot ce mișcă în jurul tău. Marte îți oferă mult curaj, dar și destulă furie. Familia te va înțelege dacă vei spune prin ce treci.

Capricorn

Discuțiile despre ban vor fi la ordinea zilei. Mercur se apropie de un careu cu Uranus, deci te pregătești pentru unele cheltuieli nedorite.

Vărsător

Există riscul de a fi influențabil de către oamenii din jur și fără să îți dai seama. S-ar putea să îți schimbi opiniile de la oră la oră.

Pești

Ești precum un ocean de emoții. Astrele îți recomandă să fii mai selectiv, să nu petreci timp cu oameni toxici sau să le faci promisiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel