Horoscop, joi 5 martie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Săgetătorii trebuie să fie atenți când pleacă la drum.
Săgetătorii trebuie să fie atenți când pleacă la drum.
Horoscop. Astăzi, Venus a intrat în Taur, unde va sta până pe 3 aprilie. Vom deveni mai posesivi, romantici și dornici de confort.

Berbec

Ești îngrijorat din cauza cheltuielilor efectuate zilele trecute. Te-ai grăbit și acum nu știi cum să faci rost de bani să nu rămâi cu datorii.

Taur

Te-ai săturat de atâta muncă, vrei să te distrezi și să petreci mai mult timp de calitate în compania persoanei iubite.

Gemeni

Vezi totul cu mai multă claritate și nu te mai lași așa ușor păcălit de către colegi sau cunoștințe. Energia ta va fi scăzută.

Rac

Vrei să schimbi ceva în viața ta, să faci și altceva în afară de mers la serviciu, făcut curățenie sau îngrijit persoanele dragi. Un eveniment artistic poate fi o soluție.

Leu

Ai un ego destul de puternic și îl vei afișa din plin în cadrul discuțiilor cu superiorii sau cu alte persoane importante. Totuși, nu deveni prea arogant!

Fecioară

În sfârșit, îți rămâne puțin timp liber pentru pasiunile tale sau pur și simplu pentru relaxare. Profită de asta astfel încât să îți încarci bateriile.

Balanță

Te aștepți ca toată lumea să îți facă pe plac deoarece și tu ai fost de treabă. Din nefericire, ziua de astăzi îți va demonstra că ai așteptări prea mari.

Scorpion

Partenerul devine afectuos, grijuliu și dornic să te răsfețe. Nu este cazul să devii suspicios, ci pur și simplu vrea să îți arate cât te iubește.

Săgetător

Colegii de la serviciu se demonstrează a fi persoane de încredere și de bază. Te vor susține în orice proiect sau inițiativă vei prezenta.

Capricorn

Astăzi vrei să faci cadouri unor persoane foarte apropiate. Te vei distra și relaxa îm timp ce vei  căuta ce anume să cumperi.

Vărsător

Mercur a retrogradat în semnul tău, deci vei deveni foarte preocupat de vorbele și gândurile tale. Parcă mai scapi de confuzia ultimelor zile.

Pești

Ai o sumedenie de revelații referitoare la evenimentele din jurul tău. Parcă nu mai ești la fel de panicat și parcă ai deprins un comportament mai pragmatic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel