Horoscop, joi, 4 aprilie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Venus se pregătește să iasă din Pești. 

Venus se rupe de Conjuncția cu Neptun din Pești și se pregătește să intre în semnul Berbecului. Vă reamintim că Mercur este retrograd și că ne aflăm în plin sezon al eclipselor. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, asta înseamnă că ne vom confrunta cu evenimente importante și deloc întâmplătoare. 

Berbec

Lenea îți dă târcoale și tare greu vei ieși învingător din competiția cu ea. Astrele îți recomandă să fii mai selectiv cu oamenii. 

Taur

Încerci să împaci pragmatismul cu optimismul. Nu va fi deloc ușor, dar vei reuși să îi inspiri și pe cei dragi cu această atitudine. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu pierzi timp prețios în activități total inutile. Este o zi bună pentru organizare și eficientizare. 

Rac

Vor apărea numeroase ajustări de făcut pe parcursul zilei. Bineînțeles, că vei avea de face și cu o doză sporită de frustrare. 

Leu

Stresul este principalul tău inamic. Ce trebuie să înveți tu în această perioadă este să nu îl mai hrănești cu energia ta. 

Fecioară

Așteptările de la partener sunt uriașe. Aștepți să se ocupe de ceva, dar problema este că nici măcar nu ai comunicat cu el în acest sens. 

Balanță

Venus se apropie de intrarea în casa a șaptea, a relațiilor. Astrele îți recomandă să fii mai atent la atmosfera cuplului din care faci parte. 

Scorpion

Procrastinarea nu te va ajuta deloc. Deși mai mulți îți spun același lucru, tu vei fi destul de încăpățânat. 

Săgetător

Îți va fi destul de greu să înțelegi și perspectivele apropiaților. De fapt, vrei să îți impui punctul de vedere. 

Capricorn

Reapar subiecte, pe care le considerai deja încheiate și rezolvate, în sânul familiei. Astrele îți recomandă să nu dai bir cu fugiții. 

Vărsător

Luna este în semnul tău. Nu vei reuși să te detașezi de unele probleme așa cum o făceai în alte momente. 

Pești

Mintea ta stă doar la bani. Te preocupi permanent de cum ai putea să îți îmbunătățești bugetul. Și vei încerca să mai eficientizezi unele cheltuieli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel