Horoscop, joi, 30 martie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Previziuni zilnice. Astăzi avem o conjuncție Venus-Uranus.

Marte din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Chiar și vitezomanii zodiacului vor simți nevoia să încetinească, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Și ne vom construi acțiunile în funcție de ce simțim. Intuiția devine cel mai folositor instrument. Ambele planete fiind în semne de apă ne predispun la a ne gestiona emoțiile înainte de a trece la fapte. Este important să frânăm totul. Sau dacă începem un proiect nou, să îl punem pe hârtie pas cu pas. 

Berbec

Trebuie să schimbi viteza. Dacă te grăbești astăzi, nu vei reuși nimic. Însă dacă vei deveni mai pragmatic, vei avea succes. 

Taur

Venus face o conjuncție cu Uranus în semnul tău. Te vei trezi că ți se schimbă gusturile și că nu mai urăști instabilitatea. 

Gemeni

Astrele te ajută să cheltuiești în mod deștept. Sau să devii mult mai răbdător. Fii mai atent la semnele din jurul tău. 

Rac

De fiecare dată când simți că nu mai poți, așază-te pentru câteva clipe! Și încearcă să vezi situația cu un ochi mai critic. 

Leu

Schimbările din carieră sunt supărătoare pe moment. Dar orice criză poate deveni o mare oportunitate. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu lași ziua să treacă fără să faci o plimbare sau fără să îți planifici o călătorie. Te vei simți mult mai bine astfel!

Balanță

Dacă nu vei fi atent, bugetul comun poate fi destablizat. De asemenea, vei fi interesat de tot felul de subiecte ciudate. 

Scorpion

Partenerul se schimbă de la o clipă la alta. Dar ar fi bine să nu te superi. Ci să vezi ce poți obține din această situație. 

Săgetător

Familia îți va pondera unele porniri. Te vei necăji pe moment, Însă la finalul zilei vei fi recunoscător că ai ascultat-o. 

Capricorn

Numai la muncă nu îți stă capul! Adică îți vezi de sarcini, dar trebuie să te preocupi și de planuri pentru viața personală. 

Vărsător

Astăzi te poți gândi la designul locuinței. Și nu ar strica să aduci unele îmbunătățiri, chiar dacă nu este neapărat momentul. 

Pești

Reușești să împaci cu succes profesionalul cu personalul. În plus, ai cuvintele la tine în orice situație critică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel