Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, joi, 3 februarie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Marte sextil Jupiter. 

Avem un sextil între Marte din Capricorn și Jupiter în Pești. Acesta este unul dintre acele aspecte care îmbină în mod armonios acțiunea cu încrederea. Reușim să ne consumăm energia eficient și să trecem peste clipele provocatoare. În plus, ne vom asigura că totul este corect și etic. Nu vom face compromisuri și nu vom încerca să îi rănim pe cei apropiați. Zodiile de apă și de pământ vor fi avantajate. Mercur își va încheia mâine retrogradarea.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, este bine aspectat, deci vei avea o zi cu mai multă putere. Indiferent de ceea ce se întâmplă deja în viața ta.

Taur

Ești atent la discuțiile din jurul tău și reușești să accesezi grupuri de oameni elevați. Fugi de orice conversație superficială.

Gemeni

Ziua va fi la extreme. Când simți că zbori, când simți că nu mai poți. Toate aceste treceri te vor face conștient de puterea ta interioară.

Rac

Partenerul te ridică, și tot el te coboară. Astrele îți recomandă să nu te lași de tot în mâinile lui. Ai nevoie și tu de autonomie.

Leu

Dacă vei munci cu drag și spor, vei avea rezultate bune. Mai ales față de ultimele zile. Vei vedea cât de mult contează atitudinea.

Fecioară

Mercur nu va mai fi retrograd. Este posibil să resimți această zi foarte mult în interiorul tău. Ești năpădit de tot felul de amintiri și trăiri.

Balanță

Este o zi bună pentru a te ocupa de casă. În puținul timp după serviciu sau treabă. Și vei observa cât de mult îți face plăcere.

Scorpion

Marte îți va fi prielnic în orice negociere. Vei fi cel mai priceput în a-i convinge pe cei dragi de ceea ce îți dorești cu adevărat.

Săgetător

Este una dintre acele zile în care vei cheltui într-un mod inteligent. Și vei avea răbdare până când vei găsi cea mai bună ofertă.

Capricorn

Marte te impulsionează, îți dă curaj și te face să ai obiective mari. Bucură-te de porția bună de încredere primită de la astre!

Vărsător

Este o zi bună pentru a sta mai retras. Nu ai putere și nu ar fi cazul să tragi de tine suplimentar. Se vor așeza ele lucrurile, unele de la sine.

Pești

Astrele îți recomandă să asculți cu atenție ce îți zic apropiații și colegii. Printre vorbele lor se vor strecura unele idei folositoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel