Horoscop, joi, 22 februarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Astăzi avem conjuncția Venus-Marte în semnul Vărsătorului. 

Astăzi avem Dragobetele astrologic al anului 2024, adică o conjuncție între Venus și Marte în semnul Vărsătorului. Este o conjuncție minunată pentru a începe o relație, pentru a ne descoperi senzualitatea, pentru a descoperi ce ne place, pentru a ne simți iubiți. E ca și cum iubirea, pasiunea, afecțiunea și senzualitatea merg mână în mână ca să vă ajute să construiți sau să reconstruiți o relație. Una mai neconvențională, ce-i drept!

Berbec

Vei dori să împaci utilul cu plăcutul în orice domeniu. Nu vrei să faci lucrurile de dragul de a le face. Ai nevoie de provocări. 

Taur

Venus, guvernatoarea ta, face conjuncție cu Marte. Deci vei avea parte de mult curaj în abordarea proiectelor profesionale. 

Gemeni

O zi nemaipomenită pentru planificarea sau efectuarea unei călătorii! Astrele te încurajează să înveți ceva nou. 

Rac

Este o zi bună pentru socoteli, negocieri și schimbarea strategiei financiare. Astrele te invită să fii cât mai pragmatic. 

Leu

Conjuncția Venus-Marte se petrece în casa relațiilor. Deci astrele te invită să fii mai romantic sau să fii mai deschis către noi parteneri dacă ești singur. 

Fecioară

Îți trec mai repede supărările de la serviciu. Îți dai seama că ai mai avut parte de așa ceva și că nu are rost să pui la suflet. 

Balanță

Conjuncția Venus-Marte îi va ajuta mai ales pe aceia care vor dori să se ocupe de pasiunile lor sau care vor petrece timp de calitate cu copiii. 

Scorpion

Conjuncția Venus-Marte este prielnică pentru renovare, decorare sau întreținerea locuinței. Vei simți nevoia să stai mai mult pe acasă. 

Săgetător

Comunici cu multă pasiune și convingere și bineînțeles că îi vei atrage pe ceilalți cu discursul tău. O zi bună pentru a învăța ceva. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu lași ziua aceasta să treacă fără a te răsfăța. Poate îți cumperi ceva, nu trebuie să fie neapărat scump. 

Vărsător

Venus și Marte se întâlnesc în semnul tău. Beneficiezi de carismă și pasiune din partea astrelor. Nu lăsa ziua să treacă degeaba!

Pești

Universul are multe semnale pentru tine astăzi. Trebuie doar să fii deschis să le primești. Somnul și odihna sunt foarte importante!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel