Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, joi, 22 decembrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Trigon Venus-Uranus. 

Venus din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Un aspect minunat pentru a face cumpărăturile de sărbători, în mod special cadourile. Vom alege noi produse, vom încerca ceva diferit și vom fi mai noncomformiști. Dar tot în această zi, avem un careu Soare-Jupiter. Ceea ce înseamnă că vom cam exagera din orice punct de vedere. Mai ales financiar! Deci puțină atenție în acest sens. Mâine vom avea Luna Nouă în Capricorn, eveniment bun în manifestarea dorințelor pentru 2023. 

Berbec

Excesul de zel la serviciu nu își are rostul. Nu încerca să îngrași porcul în ajun pentru că îți va aduce și mai multe neplăceri!

Taur

Oamenii te vor aprecia pentru că nu faci rabat de la calitate. De altfel, cu cât îți vei susține cauza, cu atât vei avea succes. 

Gemeni

Mercur intră în faza de preretrogradare, ceea ce înseamnă că ai face bine să fii mai liniștit, să stai mai retras. 

Rac

Luna Nouă de mâine se va petrece în casa parteneriatelor. Deci ai putea să schimbi încă de astăzi ceva în acest sens. 

Leu

Vei fi cel mai eficient! Termini în timp util proiectele de la serviciu și apuci să participi și la organizarea evenimentelor pentru sărbători. 

Fecioară

Astrele îți recomandă ca zilele acestea să te bucuri. Să îți cumperi ceva, să petreci timp cu copiii sau cu persoana iubită. 

Balanță

Trigonul Venus-Uranus te poate ajuta să găsești o soluție diferită la problemele familiei. O zi bună pentru redecorare. 

Scorpion

Discuțiile cu partenerul, contradictorii pe alocuri, se vor finaliza cu rezultate foarte bune. Vă veți împărți eficient sarcinile. 

Săgetător

Dacă nu te grăbești și ești deschis, vei cheltui banii într-un mod mai inteligent. Trebuie doar să accepți sfaturile. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să te preocupi de înfățișarea ta. Poate îți faci programare la un salon sau poate îți cumperi ceva de îmbrăcăminte. 

Vărsător

Familia te va înțelege și îți va permite să te odihnești. Dar asta nu înseamnă că trebuie să chiulești la toate treburile. 

Pești

Va fi o adevărată bucurie să te vezi cu prietenii! De altfel, chiar nu este o zi de stat în casă! Ai nevoie de socializare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel