Horoscop, joi, 21 martie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Astăzi avem o conjuncție între Venus și Saturn. 

Astăzi avem o conjuncție între Venus și Saturn în semnul Peștilor. Planeta iubirii și a frumuseții se întâlnește cu profesorul dur. Este posibil să nu simțim iubiți, apreciați, doriți. Și bineînțeles, ne vom trezi la realitate, nu în cel mai plăcut mod. Dar, adevărul este că acest aspect vrea să tratăm dragostea cu maturitate, nu cu așteptări tipice unui copil. O perioadă bună pentru relații stabile. Adică bazate pe compatibilitate și nu doar atracție. 

Berbec

Mercur este în continuare în conjuncție cu Chiron. Ai face bine să fii mult mai atent atât la ce gândești, dar și la ce spui. 

Taur

Conjuncția Venus-Saturn poate fi responsabilă de o doză crescută de pesimism. Dar, cel mai bine, ar fi să alegi pragmatismul. 

Gemeni

Nu înseamnă că nu ești apreciat la locul de muncă dacă nu primești permanent validare din partea șefilor. 

Rac

Discuțiile cu șefii pot fi, în continuare, supărătoare sau frustrante. Astrele îți recomandă să ai mai multă încredere în tine. 

Leu

Luna se află în semnul tău. Vei experimenta mai multe stări și vei fi mult mai atent la ce îți spune intuiția. Stai departe de scenarită. 

Fecioară

Astrele vor ca tu să reții un lucru foarte important: nu da mai mult decât primești! Sau altfel spus: nu te sacrifica de dragul de a o face

Balanță

Procrastinarea nu te va ajuta deloc. Încearcă să te ferești de bârfe, indiscreții sau discuții dubioase în preajma colegilor. 

Scorpion

Vei simți mai mult ca oricând nevoia de afecțiune. Dar astrele îți recomandă să nu o cauți cu disperare. Învață să te iubești!

Săgetător

Trebuie să îți adaptezi așteptările de la familie. Oamenii dragi nu îți vor face pe plac așa cum visezi tu. Astfel, vei evita dezamăgirile. 

Capricorn

Creativitatea este atuul tău. Trebuie doar să fii mai flexibil și să îi asculți și pe ceilalți. Mintea ta îți va oferi idei nemaipomenite. 

Vărsător

Nu ar strica să fii mai chibzuit. Nu să te abții de la orice cheltuială, ci să calculezi totul cu mai multă atenție. 

Pești

Conjuncția Venus-Saturn va fi responsabilă și de senzația că nu te iubește nimeni, dar și de aceea că timpul le va rezolva pe toate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel