Data publicării:

Horoscop, joi, 2 martie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop. Conjuncții Venus/Jupiter și Mercur/Saturn.

Venus face o conjuncție cu Jupiter în semnul Berbecului. astrele s-au unit și vor să ne ofere cadou un mărțișor foarte special la începutul lunii. Știm deja că Venus este planeta iubirii și în mitologie, o reprezintă pe Afrodita. Tot Venus vorbește și despre plăcere, frumusețe, bani și feminitate. Dar și despre bucurie. Iar în mitologie, Jupiter era Zeus. Cel mai mare dintre zei și cel care oferea abundență, oportunitate și expansiune.Nu ezita să faci declarații de dragoste persoanei iubite, să oferi cadouri și să ceri! Dacă a lipsit romantismul din relația ta în ultima vreme, poate fi momentul să schimbi ceva cu această conjuncție dintre Venus și Jupiter. Și o simplă îmbrățișare poate face minuni. Cu Venus și Jupiter în Berbec trebuie să învățăm să ne bucurăm de ceva nou, spontan. Indiferent de vârstă, de experiență sau de alte aspecte, folosește această conjuncție, ideală pentru dragoste și bucurie.

Berbec

Conjuncția Venus-Jupiter se petrece în semnul tău, deci ai motive să înveți să te bucuri de ce ai și nu să te plângi de ce nu ai. 

Taur

Teoretic, este cea mai bună pentru iertare și pentru a face pace cu o parte dureroasă din trecut. Practic, îți dai seama că depinde de tine. 

Gemeni

Mercur face o conjuncție cu Saturn. S-ar putea ca tu să fii cel care vede și dezavantajele unei situații văzute de ceilalți ca de bun augur. 

Rac

Conjuncția Venus-Jupiter te poate ajuta serios pe plan profesional. Dar va trebui să depui puțin efort, să te faci mai văzut. 

Leu

Omul, cât trăiește, învață! Aceasta este deviza zilei pentru tine! Indiferent de etapa în care te afli, ai nevoie de progres. 

Fecioară

Este o zi bună pentru a arunca un ochi în vistierie. Poate este cazul să faci anumite îmbunătățiri, alături de partener. 

Balanță

Astrele îți recomandă să pui accentul pe relație. Să încerci să îmbunătățești modul în care te implici și să fii mai disponibil pentru partener. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu munca. Să nu îți iei proiecte suplimentare. Trebuie să ai grijă și de viața personală. 

Săgetător

Cea mai bună zi pentru a te ocupa de bucuriile mici și dese. Și nu aștepta de la alții, ci tu trebuie să ți le asiguri. 

Capricorn

Timpul de calitate petrecut cu familia nu poate fi comparat cu nimic altceva. Ai nevoie de relații sănătoase cu apropiații. 

Vărsător

Astăzi, treci de la optimism la pragmatism cu o viteză uimitoare. De altfel, cunoscuții vor aprecia enorm opiniile tale. 

Pești

Vei fi predispus la cheltuieli inutile. Culmea, deși îți propusesei că vei fi mai cumpătat. Este important să nu exagerezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel