Horoscop, joi, 2 decembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, joi, 2 decembrie 2021. Sursă foto: Pexels
Horoscop, joi, 2 decembrie 2021. Sursă foto: Pexels
Horoscop. Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

Ne apropiem cu pași rapizi de ultima eclipsă a anului, cea de pe 4 decembrie, când vom avea și o Lună Nouă în semnul Săgetătorului. Astăzi, Luna tranzitează semnul Scorpionului și ne va face pe toți mai suspicioși, temători, dar și devotați. Atenție la momentele de criză: mulți se vor hrăni cu ele!

Berbec

Este o zi potrivită pentru a face strategii și planuri. Vei avea intuiție atunci când te vei implica în negocieri legate de banii altora.

Taur

Este posibil ca partenerul să simtă că nu ești destul de implicat și că nu îți pasă cu adevărat de un subiect. Probabil vrea o reacție.

Gemeni

Colegii îți pot da multe bătăi de cap. Depinde doar de tine dacă lași să te afecteze în mod direct gesturile și vorbele lor.

Rac

Depui mult efort mental în ședințele de la serviciu. Ești atent la cerințele șefilor și încerci să pui în aplicare toate recomandările lor.

Leu

Vei simți nevoia de a împăca și capra și varza. Dar, de fapt, trebuie să te îngrijești de tine, îți lipsește un refugiu sigur unde să te retragi.

Fecioară

Cuvintele tale vor fi mai dure ca zilele trecute, și apropiații nu se vor simți în largul tău. Trebuie să îți dai seama de ce reacționezi așa.

Balanță

Dramatizezi în mod exagerat unele cheltuieli. Ți le-ai dorit, deci nu este cazul să te plângi atât. Vei fi foarte priceput la comunicare. 

Scorpion

Cu Luna și Marte în semnul tău, vei trece de la o stare la alta cu viteza luminii. Și vei resimți totul într-un mod foarte intens, deși nu se va vedea.

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să nu te poți ocupa chiar de toate. Trupul, mintea și sufletul au nevoie de mai multă grijă din partea ta.

Capricorn

Îți va fi greu să refuzi o propunere. Organismul dă semne că nu mai poate, dar tu preferi să tragi de tine să le faci tuturor pe plac.

Vărsător

La serviciu, vor fi momente care vor scoate partea dură din tine. Prietenii, din fericire, vor fi scutiți de această variantă.

Pești

Te implici atât de mult în chestiunile profesionale încât uiți că apropiații au nevoie de o vorbă bună sau de un sfat de la tine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel