Horoscop, joi, 19 septembrie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Soarele face o opoziție cu Neptun și un trigon cu Uranus. 

Astăzi avem două aspecte ale Soarelui din Fecioară. Opoziția cu Neptun din Pești nu ne va permite să fim foarte disciplinați. Trigonul Soarelui cu Uranus din Taur cere să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. Ne apropiem de un careu între Mercur și Jupiter. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Exact atunci când simți că nu mai poți, atunci vei găsi puterea să continui. La serviciu sunt mai multe probleme și nu îți dai seama care sunt soluțiile. 

Taur/Ascendent în Taur

Este o zi nepotrivită pentru a te îndrăgosti, dar este una bună pentru cei care vor să se implice în mai multe activități alături de partenerul de viață. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

S-ar putea să te simți neînțeles, atât acasă, cât și la serviciu. Dar astăzi chiar nu ai putere să faci pe plac nimănui. Așa că îți vezi de treaba ta. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna a scăpat de influența eclipsei. Vei fi mult mai sigur pe tine și vei alege să te implici în acele activități care să te scoată în față, mai ales la serviciu. 

Leu/Ascendent în Leu

Timpul tău este prețios așa că gândește-te de două ori înainte de a-l oferi unor oameni care chiar nu merită. Și fii mai atent și la negocieri!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cum Mercur se apropie de un careu cu Jupiter, este posibil ca tu să încerci să le faci pe toate. Alergi după doi iepuri și nu prinzi niciunul. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu te băga unde nu-ți fierbe oala! Este una dintre acele zile în care trebuie să fii conștient că nu este datoria ta să salvezi pe nimeni. Mai ales dacă nu ți-a cerut. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu îți face prea multe planuri! Pentru că nu te vei putea ține de ele. Trebuie să rămâi flexibil și să înveți să te adaptezi de la situație la situație. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Sunt situații la serviciu care îți convin, dar și unele la care tu ai renunța. Astrele îți recomandă să fii mult mai creativ. Sigur vei găsi metode la care nu s-ar fi gândit nimeni. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Îți va fi destul de greu să te concentrezi. De asemenea, călătoriile pot fi afectate. Astrele îți recomandă să stai departe de discuții moraliste. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vei fi tentat să iei decizii greșite pe plan financiar. Nu este cazul să te lași influențat de nimeni. Tot tu vei găsi o cale mai bună. 

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa a trecut. Începi să îți revii. Puterea interioară este cea mai importantă. Trebuie să îți dai seama că o ai și când să o folosești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel