Horoscop, joi, 16 martie 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Avem o triplă conjuncție Soare-Mercur-Neptun. 

Joi vom avea o triplă conjuncție în semnul Peștilor. Soarele va face conjuncție cu Mercur și cu Neptun. Va fi foarte dificil să îți dai seama ce este real și ce nu. Simțurile vor fi hiperbolizate și există riscul să te lași purtat de orice. Vom reacționa precum niște bureți: preluăm totul din jurul nostru, nu filtrăm nimic și la un moment dat, ne vom simți confuzi. Date fiind vremurile în care trăim, predilecția pentru dezinformare va fi uriașă. Și de asemenea, și nevoia noastră de a crede în orice și oricine. Mai ales dacă ne atinge o emoție. Frici iraționale vor întâlni la tot pasul. Adică, vom interpreta într-un mod distorsionat informațiile. Sensibilitatea exagerată ne poate împiedica să luăm decizii obiective și să găsim soluții la problemele cotidiene. Va fi imposibil de a face diferența între iluzie și realitate. Ziua poate fi bună pentru meditație, rugăciune, spiritualitate în orice formă, artă, cultură, psihoterapie. Dar îngrozitoare pentru decizii importante. Venus se pregătește să intre în Taur. 

Berbec

Riscul de a greși este destul de ridicat. Încearcă să nu te lași influențat de absolut nimeni. Vei avea tendința de a te contamina cu problemele altora. 

Taur

Simți că totul se face pe ultima sută de metri. Nu îți convine, dar nici nu ai puterea de a schimba ceva în acest sens. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu crezi a bună nimic din ce ți se spune la serviciu. Mai ales promisiunile șefilor. 

Rac

O zi bună pentru a te preocupa și de partea spirituală a vieții. Introspecția te va ajuta enorm, deci rezervă-ți timp pentru ea. 

Leu

Mulți dintre voi vor trece prin clipe destul de nesigure. Nu vedeți rostul unor situații și alegeți doar jumătatea goală a paharului.

Fecioară

Vei fi destul de confuz în ceea ce privește partenerul. Astrele îți recomandă să nu crezi promisiunile celorlalți. Evită să faci și tu promisiuni!

Balanță

Careul dintre Venus și Pluto creează numeroase tensiuni. Vrei să îți demonstrezi puterea așa dinadins. 

Scorpion

Te duci departe cu gândul. Ești sensibil, creativ și destul de dornic de atenție. Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi la serviciu. 

Săgetător

Neajunsurile familiei nu sunt neapărat și ale tale. Încearcă să nu te lași acaparat de problemele rudelor. Evită discuțiile cu ele. 

Capricorn

Empatia ta va fi la cote uimitoare. Vei da dovada și de toleranță. Apropiații chiar te vor aprecia pentru noua atitudine. 

Vărsător

Riscul de a cheltui aiurea banii este destul de crescut. De altfel, ai face bine să nu te lași influențat de nimeni. 

Pești

Ai parte de inspirație, dar și de o imaginație bolnăvicioasă. Încearcă să nu fii prea prăpăstios, nu te ajută cu nimic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel