Horoscop, joi, 15 februarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Venus va poposi mâine în semnul Vărsătorului. 

Venus se pregătește să iasă din semnul calculat și pragmatic al Capricornului. Chiar dacă nu a intrat încă în Vărsător, resimte serios apropierea de Pluto. Mulți vor fi tentați să ia decizii importante pe plan personal. 

Berbec

Îți dai seama că trebuie să faci anumite ajustări dacă vrei să ai succes în carieră. Cu cât le faci mai repede, cu atât mai bine. 

Taur

Venus, guvernatoarea ta, se pregătește de o schimbare. Încearcă să nu refuzi discuțiile cu oamenii mai deștepți ca tine. Vei învăța multe. 

Gemeni

Aparențele înșală! Deci trebuie să fii cu ochii-n patru și să nu crezi tot ce vezi! Este posibil să fie o parte din tine mai naivă. 

Rac

Astrele îți recomandă să nu eviți discuțiile cu partenerul despre subiectele care te deranjează. S-ar putea să ai surprize plăcute. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu eviți solicitarea ajutorului din partea colegilor. Nu te gândi că vei rămâne dator la ei. 

Fecioară

Cel mai bine ar fi să nu îți iei muncă suplimentară. Programul tău se va aglomera și chiar nu vei mai avea timp să te ocupi de toate. 

Balanță

Urmează o schimbare a lui Venus, deci și tu simți că trebuie să faci unele ajustări. Poți începe cu modul în care arată locuința. 

Scorpion

Venus se va întâlni cu Pluto. Este posibil ca unele vorbe ale partenerului să doară mai mult decât te-ai fi așteptat. 

Săgetător

Nu este cea mai bună zi pentru a face mari cheltuieli. Pentru că vei avea reacții greu de controlat și destule regrete pe urmă. 

Capricorn

Cum Venus va ieși din semnul tău, poate că nu ar strica să înveți să te apreciezi. Și să folosești tot ce este mai bun pentru organismul tău. 

Vărsător

Vei aprecia enorm momentele în surdină. Chiar nu ai nevoie de socializare astăzi. Relaxarea și odihna sunt foarte importante. 

Pești

Poți primi sprijin neașteptat din partea prietenilor. Astrele îți recomandă să îl primești și să arăți recunoștință. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel