Horoscop, joi, 11 noiembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, joi, 11 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 11 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Marte careu cu Saturn.

După aspectele tensionate de ieri ale planete Mercur, iată că vine rândul lui Marte din Scorpion să facă un careu cu Saturn din Vărsător. Vom acționa pe baza frustrărilor și ne vom da seama prea târziu. Agresivitatea latentă și furia vor fi la tot pasul.

Berbec

Vei simți deseori că pierzi controlul și este posibil să recurgi la fapte pe care să le regreți pe urmă. Nu suporți nicio limitare.

Taur

Ai senzația că partenerul te testează, că vrea să te provoace, că vrea să te prindă cu mâța în sac. Dar s-ar putea să fie doar în mintea ta toate acestea.

Gemeni

Gesturile unor colegi te scot din sărite. Dar nu este cazul să crezi că totul are legătură cu tine. Poate ai tu o zi mai proastă.

Rac

Din plictiseală s-ar putea să te arunci în tot felul de acțiuni care să nu te ajute cu nimic. Pur și simplu nu vrei să stai doar cu tine câteva clipe.

Leu

Acțiunile celor din familie te agită și astfel, nu te mai poți concentra la obiectivele tale. Acest lucru nu s-ar întâmpla dacă ai fi liniștit.

Fecioară

Astăzi, cuvintele tale vor fi tăioase. Nu vei avea deloc stare, iar mișcările tale îi vor neliniști și pe cei din jur. Nu este o zi bună să îți spui frustrările.

Balanță

Partenerul nu este de acord cu unele cheltuieli pe care le-ai făcut. Va fi greu să ajungeți la un numitor comun. Dar vei afla lucruri noi despre el.

Scorpion

Ai curajul necesar să îndrăznești ceva măreț, după care te vei îndoi serios de capacitatea ta. Important este totuși să nu renunți.

Săgetător

Ești nevoit să faci unele compromisuri, fie acasă, fie la serviciu. Nu este ziua în care să ții cu dinții de tot, pentru că s-ar putea să pierzi mai mult.

Capricorn

Ajungi să te întrebi de capacitățile oamenilor apropiați. În urma unor evenimente și discuții, îți dai seama de limitele lor și rămâi surprins.

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu îți consumi furia la locul de muncă. Frustrările trebuie rezolvate altfel, nu aruncându-le degeaba în fața celorlalți.

Pești

Îți faci o mulțime de planuri după care începi să te autosabotezi. Undeva simți că nu meriți. Este nevoie de reconstrucția încrederii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel