Horoscop iunie 2022. Previziuni tari pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu cele mai noi detalii referitoare la ce anume vor întâmpina zodiile în luna iunie.

Evenimentele astrologice ale lunii iunie ne poartă către diverse schimbări. Pe 3 iunie, Mercur își reia mersul direct, dar va face un careu cu Saturn care ne va face să ne îndoim de noi înșine. Odată cu revenirea lui Mercur în semnul Gemenilor, s-ar putea să mai avem câteva efecte ale retrogradării, chiar dacă aceasta s-a încheiat. 

Luna Plină din semnul Săgetătorului, care se va petrece pe 14 iunie, ne face puțini confuzi din cauza careului cu Neptun, iar intrarea Soarelui în Rac și începutul verii marcat prin Solstițiul de vară de pe 21 iunie ne va face să căutăm independența. Intrarea lui Venus în Gemeni de pe 23 iunie ne va face să avem chef de distracții. 

Așadar, luna iunie vine cu prospețime, cu o poftă de viață mai vizibilă, cu nevoia de a acționa, dar și de a reacționa.

Citiți mai jos previziunile pentru nativii cu marcaj de Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion:

Leu/ Ascendent în Leu

Au fost multe planete în casa a 8-a, acum ele sunt în casa a 9-a. Nu mai este cazul să vă plângeți, ci să fiți mult mai încrezători. Nu vă plângeți celor din jurul vostru, ci mai degrabă spuneți-le ce planuri aveți și cât de încărcat este programul vostru cu toate direcțiile în care doriți să porniți.

În luna iunie, pe lângă călătorii, evenimente și plimbări, ar fi bine să folosiți casa a 9-a și să vă gândiți la următorul pas, care este obiectivul vostru. Încercați să aveți o conexiune cu acel ideal. Ar fi bine să vă rugați, să meditați, să meditați la cine anume vreți să... CONTINUAREA AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel