Horoscop iulie 2022: Patru zodii trebuie să fie foarte precaute. „Nu te lăsa purtat de val!”
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru ultimele semne ale zodiacului și le recomandă ca atât în vacanță, cât și la serviciu să aibă grijă ce fac cu banii, căci vor simți apoi efectele cheltuielilor făcute. Detalii despre ce anume îi așteaptă pe nativii Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești în luna iulie 2022, găsești mai jos!    

Luna iulie poate fi caracterizată în funcție de două categorii. Cei care merg în continuare la muncă vor observa că ritmul încetinește și că nu trebuie să forțeze niciun proiect. Cei care ajung în vacanță în iulie se vor bucura de liniște, confort și de senzația că timpul stă în loc.

PREVIZIUNI PENTRU SĂGETĂTOR

Marte intră în casa a 6-a și agită foarte mult spiritele pe plan profesional, o să apară acolo o stare destul de apăsătoare, se va crea o notă de disconfort. Pot apărea foarte multe certuri cu colegii, ceea ce nu va face decât să genereze o cantitate mare de stres. Totodată, ți se pare că nu se întâmplă nimic, că lucrurile nu merg deloc așa cum îți dorești, sau dacă merg, se mișcă precum un melc.

Marte în casa a 6-a s-ar putea să îți arate că ai neglijat partea profesională. Nu ai avut suficientă grijă de stilul de viață, nici de sănătate și nici de treburile gospodărești, de aceea acum, încercând să recuperezi, vei simți că ești sclavul tuturor, atât acasă cât și la serviciu. Ți se va părea că toată lumea te folosește. Este doar o victimizare pentru că ai vrea să îți iasă lucrurile într-un anumit fel.

E posibil să fi căutat niște scurtături până acum, niște modalități de a face lucrurile doar la suprafață și îți dai seama că poate nu trebuia.

PREVIZIUNI PENTRU CAPRICORN

Intrarea lui Marte în Taur te poziționează printre cei mai bine aspectați, așadar numai vești bune pentru cei cu marcaj de Capricorn, în special în ceea ce privește dragostea.

„Pentru tine luna aceasta este importantă din punctul de vedere al iubirii”, îți transmite astrologul Daniela Simulescu. Marte în casa a 5-a spune să te ocupi de o pasiune, să faci ceea ce îți place, să te distrezi, să zâmbești mai mult.

Este necesar să ieși în lume cât mai mult. Dacă nu ești într-o relație, atunci poți merge la întâlniri, poți flirta, te poți bucura de zâmbete și priviri. Dacă ești într-o relație, ai toate aspectele bune pentru a-ți privi partenerul cu alți ochi, puteți să vorbiți, să negociați, să comunicați.

PREVIZIUNI PENTRU VĂRSĂTOR

Dacă în prima parte a lunii nu reușiți să vă bucurați deloc, veți avea senzația că nu vă iese nimic, în a doua parte a lunii lucrurile se vor mișca mai pe gustul vostru.

Revenind la prima parte a lunii iulie, vi se pare că nu rezolvați nimic, că lucrurile nu decurg conform planului și de mai multe ori vi se va potrivi zicala „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Unele chestiuni familiale vă vor irita mai mult ca altădată. Nu veți avea control asupra lor, nu aveți ce să faceți, așa că încercați să nu vă enervați fără rost.

Aveți foarte multe frici nefondate. Trebuie să vedeți de unde vin aceste frici, ce anume le produce. Vă panicați, exagerați, ar fi bine să meditați, să ascultați muzică și să încercați să vă liniștiți. Mulți dintre voi veți dori să vă mutați, veți dori o casă mai mare.

VEZI RESTUL PREVIZIUNILOR AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel