Horoscop Gemeni 2023. Daniela Simulescu: Anul începe puțin frustrant. Vă veți confrunta cu o maturizare nefirească!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Astrologul DC News Daniela Simulescu a spus horoscopul anului 2023 pentru zodia Gemeni.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosen, a fost invitată la Interviurile Spectacola, unde a spus horoscopul zodiei Gemeni pentru anul 2023:

„La Gemeni, anul începe cu Mercur retrograd. Va fi retrogradat până pe 18 ianuarie, dar își va termina efectele pe 11 februarie. Asta înseamnă că începutul anului e puțin frustrant. Gemenii trebuie să-și aducă aminte ce s-a întâmplat în viața lor între 11 mai și 28 octombrie, când Jupiter a parcurs Casa a 11-a. Nu există să nu fi fost un eveniment, un proiect, ceva care să le fi adus tot felul de schimbări acolo. Despre ce s-a întâmplat acolo vă veți da seama abia acum, până pe 16 mai, când Jupiter va intra în Casa a 12-a.

Gemenii trebuie să-și dea seama cine le este prieten și cine nu le este prieten. Aș vrea ca Gemenii să nu mai accepte pe toți în viața lor doar de dragul de a-i accepta, aș vrea să învețe să se valideze și singuri. S-ar putea ca mulți dintre ei să-și dea seama că ei oferă fără să primească. Fără victimizare! Acceptați că așa ați fost până acum, după care vedeți ce puteți face de acum încolo.“, a precizat astrologul DC News.

CITEȘTE ȘI    -    EXCLUSIV  Horoscop Taur 2023. Daniela Simulescu: Rezolvați totul până la această dată. Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere

Daniela Simulescu: Gemenii vor trebui să se responsabilizeze și să se maturizeze

„De asemenea, Saturn intră în Casa a 10-a și s-ar putea ca mulți dintre ei să descopere că locul de muncă nu mai este satisfăcător, că li s-a dat prea mult responsabilitate sau mulți își vor dori, poate, să fie promovați, o poziție mai puternică, însă cu Saturn în Casa a 10-a nu vor putea, pentru că se vor simți obosiți, cu foarte multe lucruri de făcut și, de multe ori, li se vor părea multe lucruri nedrepte. Le-aș recomanda Gemenilor să aibă mare grijă cu autoritățile din viața lor, fie că e vorba de un părinte, de un partener, sau poate chiar șef.

Prima parte a anului e importantă. Până în mai pot face multe lucruri, după care vor dori să facă un pas în spate și să se reconstruiască. Pentru a face pasul ăla în spate, intrarea lui Saturn în casa a 10-a o să le arate că acolo unde lucrează nu pot să mai facă un pas înainte și trebuie să găsească altceva. Gemenii ar trebui să facă o curățenie totală, să aibă foarte mare grijă de sănătate și să se uite încotro se duc. Vor trebui să își asume responsabilitatea pentru anumite persoane, când ar fi trebuit să fie invers. E maturizare, o maturizare nefirească, dar cred că Saturn știe ce vrea să facă. Din 2023 nu mai scapă, vor trebui să se responsabilizeze și să se maturizeze“, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Horoscop Berbec 2023. Daniela Simulescu: E de vis! Dacă nu se întâmplă ceva bun în viața voastră până la această dată, este doar din vina voastră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel