Data publicării:

Horoscop, duminică, 9 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Horoscop zilnic. Marte se pregătește să iasă din Leu. 

Marte petrece ultima zi în semnul Leului. Pe lânga furia produsă de conjuncția cu Pallas și Regulus, mai avem ceva. Faptul că ne trezește la viață, pe cei mai introverți, apatici și plictisiți. Oricine poate găsi astăzi motiv de bucurie, de distracție sau de a ieși în față. De mâine, Marte va intra în Fecioară și ne va pune pe toți la muncă. 

Berbec

Ziua aceasta este ca un ultimatum. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, fă-ți timp să te bucuri și de realizările tale. 

Taur

Unele momente ale zilei vor fi mai tensionate, mai ales din cauza familiei. Dar nu este cazul să te superi în mod exagerat. Totul trece. 

Gemeni

Vei fi precum un titirez. Și îți va plăcea. Vei fi permanent pe drumuri, discutând cu oamenii dragi online sau offline. Parcă nu există oboseală.

Rac

Dacă nu faci ravagii în portofel, este o zi perfectă! Astrele îți recomandă să te uiți și la ce ai momentan și să fii recunoscător. 

Leu

Parcă vrei să recuperezi timpul pierdut. Cei din jur vor observa nevoia ta de a compensa și te vor asigura că nu ai de ce să acționezi astfel. 

Fecioară

Oboseala nu te lasă deloc să te ocupi de toate planurile. De aceea va trebui să prioritizezi odihna. Nu este cazul să îți spunem noi că ai nevoie. 

Balanță

Te dai peste cap pentru toată lumea și oarecum ai așteptări. Doar că nimeni nu ți-a cerut să te sacrifici, așa că vei avea surprize neplăcute. 

Scorpion

Nu toți oamenii dragi vor fi de acord cu tendința ta dominatoare. Așa că pregătește-te de unele replici nu neapărat pe placul tău. 

Săgetător

Este bine să cauți dreptatea, dar mai puțin plăcut să încerci să îi obligi și pe ceilalți că este absolută. 

Capricorn

Începi să te întrebi cum să faci să îți eficientizezi consumul de energie. Îți dai seama că în anumite situații devii epuizat mai repede. 

Vărsător

Ai nevoie de activități cu partenerul. Nu este cea mai bună zi pentru a o petrece singur sau pentru a-i alunga pe cei dragi. 

Pești

Nu îți ridică nimeni statuie. Așa că mai ușor cu munca și mai serios cu voia bună și distracția. Să te mai ajute și ceilalți!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel