Data publicării:

Horoscop, duminică, 9 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Ne apropiem de intrarea lui Venus în Gemeni. 

Venus mai petrece câteva zile în semnul Taurului. Ne vom preocupa de ce este frumos, gustos și fin la atingere. Soarele va face în curând conjuncția cu Jupiter în semnul Berbecului. Deci aceia care au nevoie de curaj și imbold vor beneficia din plin de acest aspect. 

Berbec

În prima parte a zilei, nivelul de energie nu va fi unul satisfăcător pentru tine. Dar spre seară, îți va reveni cheful de viață. 

Taur

Venus mai stă câteva zile în semnul tău. Deci ai putea profita din plin de acest lucru. Prin a te ocupa de tot ce îți place. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu depui prea mult efort. Adică să nu te implici în chestiuni superficiale din care nu obții nimic. 

Rac

Unele planuri vor fi date peste cap. Și vei afla așa pe ultima sută de metri. Încearcă să nu pierzi ziua stând supărat. Sigur te poți adapta. 

Leu

Parcă vezi totul cu alți ochi. Nu mai alegi să te plângi, ci să te încrezi în ceea ce se întâmplă. Vei atrage și oamenii potriviți. 

Fecioară

Nu uita să verifici toate detaliile înainte de a pleca la drum. Sau înainte de a planifica o călătorie. Nu este ziua în care să te bazezi pe altcineva. 

Balanță

Ai nevoie de echilibru, dar asta nu înseamnă să le faci doar celorlalți pe plac. Poate ar fi cazul să îți revizuiești comportamentul. 

Scorpion

Alege-te pe tine! Sau construiește unele limite personale astfel încât să nu mai fii implicat în unele evenimente neplăcute. 

Săgetător

Vine câte o zi din aceasta în care te lași influențat de stările apropiaților. Nivelul de empatie este destul de crescut. 

Capricorn

Vei avea senzația că partenerul nu îți oferă atenția binemeritată. Astrele îți recomandă să discuți deschis despre acest subiect. 

Vărsător

Vrei să petreci cât mai mult timp în casă, dar vrei să dai curs invitațiilor prietenilor. Important este să împaci ambele variante. 

Pești

Îți vei da seama că nu mai poți face multe treburi într-un timp scurt. Va trebui să accepți situația și să te adaptezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel