Data publicării:

Horoscop, duminică, 7 mai 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pxhere
Foto cu rol ilustrativ: Pxhere
Horoscop zilnic. Venus intră în Rac. 

Venus își începe tranzitul în semnul Racului. Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Berbec

Vei fi mai preocupat de chestiunile gospodărești. Ba chiar îți va face mare plăcere să te ocupi de ele și să petreci timp cu familia. 

Taur

Vei avea cuvintele la tine de fiecare dată! Vei reuși să mediezi conflictele din jurul tău și să ai o vorbă bună pentru toată lumea. 

Gemeni

Venus va tranzita casa banilor. Deci astrele îți recomandă să te răsfeți în perioada următoare, să nu fii zgârcit cu tine. 

Rac

Venus intră în semnul tău. Deci până pe 5 iunie vei dori să te bucuri de viață, să îți îmbunătățești garderoba. 

Leu

Vei fi mai retras în ceea ce privește chestiunile amoroase. Vei prefera să lași partenerul să ia deciziile importante. 

Fecioară

Te vei bucura de prezența prietenilor. Astrele chiar îți recomandă să fii cât mai sociabil, să nu stai prea mult în casă. 

Balanță

Vei căpăta mai multă vizibilitate în zona profesională. De altfel, va trebui să depui mai mult efort în proiectele de la serviciu. 

Scorpion

Vei avea un dor de ducă fantastic! Iar partenerul va fi de partea ta! Începe o perioadă bună pentru a-ți crea obiective importante. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să te gândești în perioada următoare la rezervele tale financiare. Să începi să fii mai chibzuit. 

Capricorn

Venus tranzitează casa relațiilor. Vei găsi înțelegere la partener, iar tu vei fi mai empatic și blând cu el în momentele grele. 

Vărsător

Vei deveni mai harnic și mai dornic să îmbini utilul cu plăcutul. Vei observa că și colegii te vor sprijini în proiectele tale. 

Pești

Astrele îți recomandă să le acorzi mai multă atenție și afecțiune copiilor. De asemenea, ar trebui să nu îți neglijezi pasiunile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel