Data publicării:

Horoscop, duminică, 7 iulie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de un sextil Venus-Uranus. 

Efectele Lunii Noi din Rac se mențin și astăzi. Nimic nu va conta precum nevoia de siguranță și de stabilitate. Venus se apropie de un sextil cu Uranus. Aspect care poate schimba ceva în modul de relaționare. 

Berbec

Astrele îți recomandă să trăiești această zi așa cum este ea. Și să nu încerci să depui eforturi supraomenești pentru nimeni și nimic. 

Taur

Ești încurajat să acționezi, însă cu multă grijă. Ar fi bine să îți comunici din timp intențiile și să vezi ce reacții primești. 

Gemeni

Mercur se apropie de un sextil cu Jupiter. Vei avea putea să vezi jumătatea plină a paharului în orice situație. 

Rac

Ai așteptări prea mari de la ceilalți. Iar ei au alte planuri și s-ar putea să rămâi dezamăgit. Încearcă să fii mai obiectiv. 

Leu

Astrele te încurajează să nu ceri acolo unde nu se poate. Te confrunți cu unele frici și nevoia de validare este uriașă. 

Fecioară

Unii prieteni vor avea nevoie de ajutorul tău. Dar trebuie să ai grijă. Să nu care cumva să le oferi un deget și ei să vrea întreaga mână. 

Balanță

Cei dragi nu vor alege întotdeauna propunerile tale și te vei simți exclus. Încearcă să comunici mult mai deschis cu ei. 

Scorpion

S-ar putea ca partenerul să aibă unele opinii foarte utile. Așa că ar fi bine să îl asculți și să nu menții o competiție între voi. 

Săgetător

Nu este cea mai bună zi pentru a forța nota în ceea ce privește relația cu familia. Ai nevoie de odihnă, mai ales din punct de vedere mental. 

Capricorn

Nu fi indiferent dacă partenerul are nevoie de tine! Sprijinul pe care i-l vei acorda va aduce liniștea în sânul cuplului. 

Vărsător

Te pierzi repede în unele detalii nesemnificative. Dacă nu reușești să găsești esențialul, poți cere sprijinul celor dragi. 

Pești

Exagerezi orice frică, îngrijorare. Partenerul va încerca să te liniștească. Și poate ai face bine să îi asculți sfaturile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel