Horoscop, duminică, 7 aprilie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Ne pregătim de Eclipsa de Soare. 

Luna va intra astăzi în Berbec. Astfel, ne pregătim de Eclipsa de Soare de mâine. Vă reamintim că și Mercur va avea un rol important în ecuația acestui eveniment. Cu alte cuvinte, vom avea parte de tot felul de încurcături menite să ne ajute să reparăm unele greșeli. 

Berbec

În prima parte a zilei, nu vei avea prea multă energie. Dar, la amiază îți vei mai reveni. Ai chef de prospețime și schimbare. 

Taur

Nu vei putea controla fiecare aspect al vieții tale. Astrele îți recomandă să fii mai relaxat și să lași viața să își facă treaba. 

Gemeni

Vei socializa cu multe persoane. Bineînțeles, că vor fi și unele care nu îți plac, dar în viață așa este. Încearcă să nu fii prea indiscret. 

Rac

Nevoia de a fi validat și urmat este uriașă astăzi. Vei simți un afront în momentul în care persoanele dragi te vor ignora. 

Leu

Modestia te va ajuta să afli lucruri uimitoare. Am putea spune că, astăzi, creierul tău este precum un burete. 

Fecioară

Nu te grăbi în a consuma resurse de orice fel! Nici bani, nici timp sau energie. De asemenea, stai departe de bârfe. 

Balanță

Se deschide o nouă etapă în comunicarea cu partenerul. Astrele te încurajează să fii mai deschis față de acesta. 

Scorpion

Nu ai timp nici să bei apă! Sunt foarte multe activități în programul zilei. Încearcă să le pui pe primul loc pe ale tale. 

Săgetător

Marte se apropie de Saturn în casa a patra. Îți vei da seama și va trebui să accepți unele situații din familie de care ai fugit până acum. 

Capricorn

Este timpul pentru o schimbare în estetica locuinței. De asemenea, relația ta cu rudele va fi diferită. Îți vei cere drepturile. 

Vărsător

Talentul tău oratoric va fi apreciat de către ceilalți. Astăzi nu vei avea stare. Vei dori să te implici în activități permanent. 

Pești

Începi ziua cu Luna în semnul tău. Deci destul de sensibil și influențabil. După prânz, vei găsi activități care să îți placă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel