Data publicării:

Horoscop, duminică, 5 mai 2019

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Berbecii sunt sfătuiți să evite discuțiile tensionate cu membrii familiei
Berbecii sunt sfătuiți să evite discuțiile tensionate cu membrii familiei
Horoscop. Fecioarele ar fi bine să nu cadă în capcana bârfelor despre cei apropiaţi lor, iar Racii ar trebuie  să evite excesele, în special dacă trec printr-o perioadă grea.

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să evite discuțiile tensionate cu membrii familiei. Nu este momentul potrivit pentru a rezolva probleme, mai ales dacă toată lumea e iritată. Câteva ore de singurătate ar putea fi mult mai bune pentru propriul echilibru emoțional și as putea arunca o nouă lumină asupra situației. Spre seară nu ezita să ieși cu prietenii în oraș, dacă primești invitații, ai putea cunoaște persoane interesante. Și cine știe, poate chiar una cu adevărat specială pentru inima ta.

Taur

Taurii sunt sfătuiți să fie mai îndrăzneți cu persoana de care s-au îndrăgostit, dacă vor să obțină rezultate. Orice gest e preferabil tăcerii, chiar dacă frica de respingere este mare. S-ar putea să descoperi că emoțiile sunt la fel de intense și de cealaltă parte a baricadei. Nu în ultimul rând, păstrează-ți deschise toate opțiunile și nu împărtăși nimănui aventurile amoroase. Chiar și cei mai buni prieteni te-ar putea pune într-o situație delicată, chiar dacă din greșeală.

Vezi si: HOROSCOP 6-12 mai 2019. Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie

Gemeni

Gemenii sunt la propriu speriați de comportamentul persoanei iubite. Înainte de a lua decizii definitive, încearcă să înțelegi de unde provine cu adevărat problema. Nu gesturile contează, ci ceea ce se ascunde în spatele lor. Poate partenerul de viață nu găsește curajul de a împărtăși o problemă delicată, poate chiar tragică. Dacă e posibil, apelează la ajutorul părinților sau al celor în vârstă, care au trecut prin asemenea experiențe.

Rac

Racii ar face bine să evite excesele, în special dacă trec printr-o perioadă grea. Golul interior nu poate fi umplut în acest mod și e posibil ca unele probleme să nu-și găsească rezolvarea. E preferabil să petreci câteva ore în suferință, descoperind ce te doare cu adevărat, decât să fugi de propria persoană. Episodul va trece rapid, iar atmosfera se va schimba complet spre seară, odată cu vizita unui prieten drag sau o conversație telefonică în care se pune lumea la cale.

Leu

E posibil ca acţiunile pe care le-ai programat astăzi să îţi consume mult timp, răbdare şi energie, iar în cele din urmă să te plictisească şi să te obosească. Dacă ai timp liber, nu-l pierde mâncând mult şi consumând alcool fără măsură. Dacă eşti singur şi cauţi marea iubire, nu lua în calcul întâlnirile cu persoane căsătorite.

Fecioară

Nu cădea în capcana bârfelor despre cei apropiaţi ţie. Respectă secretele celorlalţi şi nu judeca după haină. Prioritatea ta astăzi ar trebui să fie propria viaţă. Dacă eşti într-o relaţie, preocupă-te să o faci mai armonioasă şi de încredere. Dacă eşti singur, analizează ceea ce cauţi la persoana pe care o doreşti şi vezi cât de realiste sunt standardele tale.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel