Horoscop, duminică, 5 februarie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Lună Plină în Leu. 

Pe 5 februarie avem Lună Plină în Leu. Un eveniment special. Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai. Și să nu uităm că în același semn se află de câteva zile și Lilith. Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional. 

Berbec

Astrele îți recomandă să păstrezi timp și pentru pasiunile tale, nu doar pentru ale celorlalți. Pot apărea schimbări bruște în program. 

Taur

Luna Plină activează sectorul familiei. Vor fi unele evenimente care îți vor da de gândit. Nu este cazul să îți asumi doar tu responsabilitatea!

Gemeni

Începi ziua cu anumite planuri și o termini așa cum nu te-ai fi așteptat. Astrele îți recomandă să fii cât se poate de flexibil. 

Rac

Luna Plină se va petrece pe sectorul financiar. Nu este cazul să cheltuiești banii aiurea, nici pe ai tăi, nici pe ai altora. 

Leu

Luna Plină te va face să ieși în față. Să ceri validare, să ceri ce ți se cuvine și mai mult, dacă se poate. Curajul tău va fi molipsitor!

Fecioară

Îți va fi aproape imposibil să gestionezi nivelul de stres din jurul tău. De aceea, ar fi recomandabil să ai un program cât mai simplu.

Balanță

Te zbați prea mult pentru prietenii tăi. Aceștia nu îți cer sprijinul, dar tu vrei să îi ajuți cu forța. Va trebui să te liniștești. 

Scorpion

Pare că familia cere prea mult de la tine. Că nimeni nu este dispus să se implice. Vei face față cu brio la toate provocările. 

Săgetător

Nu lăsa plictiseala să te acapareze! Astrele îți recomandă să faci o plimbare, să mergi la un eveniment sau să înveți ceva diferit. 

Capricorn

Bineînțeles că nu vei putea rezista rugăminților persoanelor dragi! Și vei cheltui sume importante de bani pentru acestea. 

Vărsător

Luna Plină se va petrece în casa relațiilor. Vei trece de la dorința de a fi lăsat în pace la aceea de a fi înconjurat de multă lume. 

Pești

Deși ai poate o zi simplă, oboseala te va ajunge. Așa că astrele îți recomandă să fii mai selectivă cu oamenii și activitățile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel