Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 3 aprilie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Conjuncție Soare-Mercur. 

Mercur face o conjuncție cu Soarele, în semnul Berbecului. Există riscul de a ne lăsa orbiți de furie, dar în același timp putem avea curajul să spunem ce ne doare cu adevărat. Din când în când, avem nevoie de momente în care să nu mai reprimăm chiar totul. Și cum ne apropiem și de o conjuncție Marte-Saturn, destul de frustrantă, ar fi bine să începem de astăzi să spunem ce ne deranjează. 

Berbec

Va fi una din acele zile în care nu mai vrei să menajezi pe nimeni. Nici măcar persoanele dragi. Cu siguranță, nu te vei supăra degeaba. 

Taur

Mintea îți joacă feste. Uiți lucrurile importante, dar îți amintești toate nimicurile. Îți va fi destul de greu să te concentrezi pe ce contează. 

Gemeni

Cum Mercur este guvernatorul tău, s-ar putea să resimți serios conjuncția lui cu Soarele. Cum? Îi vei înțelege greu pe apropiați. 

Rac

Cei dragi se vor simți obligați să îți urmeze direcțiile. Așa că să nu te aștepți să aibă o atitudine prietenoasă față de tine. 

Leu

Discuțiile despre cine are dreptate nu își au rostul astăzi. Pentru că vei fi destul de subiectiv și empatia îți va lipsi cu desăvârșire. 

Fecioară

Poți face din țânțar armăsar în orice moment Cei dragi nu vor fi de acod cu exagerările tale și este posibil să devină indiferenți față de tine.

Balanță

Discuțiile cu partenerul vor fi foarte ciudate. Vă auziți, dar nu vă ascultați. Va fi nevoie de efort din partea amândurora pentru a vă înțelege. 

Scorpion

Deși nu vei avea un program încărcat, te vei simți epuizat. Astrele îți recomandă să mai amâni din proiectele pentru gospodărie. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să incluzi în programul zilei timp pentru o pasiune. Ai mare nevoie să te bucuri precum un copil. 

Capricorn

Conjuncția Soare-Mercur îți poate aduce unele discuții tensionate cu membrii familiei. Fără un motiv anume. Cu răbdarea treci marea. 

Vărsător

Ai nevoie de socializare, de plimbare, de mișcare. Așa că fă tot posibilul să nu stai doar acasă! Dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi. 

Pești

Ai multe idei despre cum ai putea să îți petreci timpul liber, dar presupun cheltuieli mari. Va trebui să îți dai seama ce contează cu adevărat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel